10.2 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăTechPSD îl zorește pe Iohannis să ia o decizie cu privire la...

PSD îl zorește pe Iohannis să ia o decizie cu privire la Ministerul Transporturilor

Klaus Iohannis nu s-a pronunțat încă în privința propunerii formulată de Guvern pentru portofoliul de la Ministerul Transporturilor și social democrații i-au atras atenția că trebuie să se grăbească. În aceste condiții, titularul portofoliului este în continuare Ioan Rus, care a demisionat în 11 iunie, după ce a făcut o serie de declarații jignitoare la adresa românilor din diaspora. 

Astfel, senatorul social-democrat Daniel Savu susține că președintele Klaus Iohannis ar trebui “să ia rapid o decizie” cu privire la portofoliul de la Ministerul Transporturilor, adăugând că șeful statului are o propunere a Guvernului în acest sens “de câteva zile”, scrie Agerpres

Citește și: SURSE. Ponta a trimis la Cotroceni nominalizarea lui Mihai Fifor la Ministerul Transporturilor

Premierul Victor Ponta i-a transmis preşedintelui Klaus Iohannis propunerea de nominalizare a senatorului PSD Mihai Fifor în funcţia de ministru al Transporturilor pe 21 iunie. 

“Președintele ar trebui să ia rapid o decizie cu privire la Ministerul Transporturilor. Sunt total dezamăgit de faptul că președintele a ales să îl impună la SIE pe băsistul Mihai-Răzvan Ungureanu, pripit, fără consultări, dar amână numirea la un minister extrem de important, cum este cel al Transporturilor”, a subliniat Savu. 

Citește și: Ministrul Ioan Rus și-a dat demisia, după declarațiile JIGNITOARE la adresa românilor din diaspora

Social democratul a precizat că președintele Iohannis are propunerea Guvernului pentru acest portofoliu “de câteva zile” și “cu toate acestea, nu acționează în sensul așteptat”.

“Deși îmi este tot mai greu, vreau încă să cred că actualul președinte nu preia total modelul lui Traian Băsescu, de a sabota guvernările pe care nu le controlează”, adaugă Savu.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă