15.3 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăTechPSD neagă orice implicare în elaborarea noului proiect al legii grațierii

PSD neagă orice implicare în elaborarea noului proiect al legii grațierii

PSD susține ”cu fermitate” că nu are ”nicio implicare în elaborarea sau susținerea” proiectului legii grațierii colective, afirmând că aceasta este ”o inițiativă personală a domnului Păun”.

Deputatul Nicolae Păun a anunțat că va depune în următoarea sesiune parlamentară, la Parlament, un proiect privind graţierea colectivă a celor care au pedepse între unu şi cinci ani, pentru acte care nu au fost săvârşite cu violenţă.

”Voi depune, în următoarea sesiune parlamentară, un proiect privind graţierea colectivă a unro pedepse pentru acte care nu au fost săvârşite cu violenţă, între unu şi cinci ani maximum”, a declarat Nicolae Păun.

Deputaţii Nicolae Păun şi Mădălin Voicu au fost iniţiatorii Legii amnistierii şi graţierii, respinsă săptămâna trecută de Camera Deputaţilor, în calitate de for decizional.

Camera Deputaţilor a respins săptămâna trecută, marţi, proiectul legii amnistiei şi graţierii, fiind înregistrate 293 de voturi în favoarea acestei decizii, un vot "împotrivă" şi o abţinere.

Camera era forul legislativ decizional în cazul acestui proiect de lege, care a fost respins de Senat din mai 2013

Cele mai citite

Israelul, atac cu rachete asupra Iranului

Israelul a lansat un atac asupra Iranului ca răzbunare pentru atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul săptămânii trecute, a declarat ABC News...

Un bărbat a fost arestat după ce a amenințat că se aruncă în aer la consulatul Iranului la Paris

Poliția franceză a arestat un bărbat care a amenințat că se va arunca în aer la consulatul Iranului din Paris, dar la percheziție s-a...

Dan Podaru candidează din partea PER la funcția de primar al sectorului 1

Fostul consilier local Dan Podaru va fi candidatul Partidului Ecologist Român pentru funcția de primar al sectorului 1, după ce formațiunea sa politică, Alianța...
Ultima oră
Pe aceeași temă