15.5 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăTechPSD nu mai găseşte ADEZIUNEA lui Sturzu, care tocmai a demisionat din...

PSD nu mai găseşte ADEZIUNEA lui Sturzu, care tocmai a demisionat din partid

Liderul PSD, Liviu Dragnea, susţine că partidul încă mai caută cererea de adeziune a deputatului Mihai Sturzu, care tocmai a demisionat din PSD, informează Mediafax.

Dragnea a comentat ironic că ar fi o situaţie unică dacă se descoperă că Sturzu nici măcar nu era membru al partidului.

"Încearcă colegii mei de la Secretariatului General să afle de unde şi-a dat demisia, că nu ştim dacă avea de unde să îşi dea demisia. Nu i se găseşte adeziunea, dar probabil că până la urmă o vor găsi", a spus Dragnea, solicitat să comenteze demisia lui Sturzu.

Lideru PSD a afirmat că acesta ar fi un "caz unic în lume ca cineva care nu a fost membru PSD să fie şef la TSD şi să mai şi candideze deputat în 2012". Cu toate acestea, Dragnea a adăugat că i-a rugat pe colegii săi să verifice în continuare şi probabil că această adeziune va fi găsită. Social-democratul nu a vrut să comenteze demisia lui Sturzu, afirmând că a fost "sfătuit" să se abţină de la declaraţii.

Mihai Sturzu şi-a depus, luni, demisia din PSD la grupul parlamentar din Camera Deputaţilor, acuzându-l pe liderul social-democraţilor, Liviu Dragnea, că face caracterizări "staliniste" şi precizând că s-ar întoarce numai într-un "PSD reformat, cu altă siglă şi alt nume".

"Mi-am depus demisia şi am aflat că există încă o procedură, astfel încât mi-am depus două demisii. Încă o demisie din calitatea de membru al grupului social-democrat din Camera Deputaţilor. Atâta timp cât PSD refuză să se reformeze, refuză să se distanţeze de comunism, de corupţie, eu nu pot să mai fac parte din această construcţie politică", a declarat Mihai Sturzu, luni, în Parlament.

Totodată fostul deputat PSD l-a caracterizat pe liderul partidului, Liviu Dragnea, ca fiind "trădător".

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Pensiile în luna mai. S-a hotărât dacă vor fi plătite în avans

Guvernul României a decis să aprobe în avans plata pensiilor și a altor drepturi prevăzute de legi speciale pentru luna mai 2024, conform informațiilor...

Coreea de Nord a trimis o delegație în Iran, pentru discuții economice și militare. Ambele țări avansează în domeniul nuclear

O delegație din Coreea de Nord a plecat de la Phenian spre Iran, unde urmează a fi primită de oficiali de la Teheran. Delegația nord-coreeană...

Rețetă de Conopidă la Cuptor

Ingrediente o conopidă mare (aproximatic 2 kg) 400 g de smântână cu 12% grăsime 230 g cașcaval 2 ouă o bucată mică de unt necesară pentru a unge vasul pentru cuptor o...
Ultima oră
Pe aceeași temă