20.3 C
București
sâmbătă, 11 mai 2024
AcasăTechQuintus: Tăriceanu a greşit grav

Quintus: Tăriceanu a greşit grav

Preşedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, se declară "surprins" de acţiunile lui Călin Popescu Tăriceanu, relatează Mediafax.

"Mi-am exprimat punctul de vedere net defavorabil acţiunii domnului Tăriceanu. Sunt surprins că un om de valoarea şi de vechimea lui în partid a fost în stare să facă acest şir nesfârşit de greşeli, ultima fiind cea de astăzi. Nu ştiu de ce a făcut-o, probabil că are un interes care nu este al partidului”, a declarat, joi, Mircea Ionescu Quintus.

Întrebat care crede că va fi viitorul politic al lui Călin Popescu Tăriceanu după cele mai recente iniţiative ale sale, preşedintele de onoare al PNL a răspuns că Tăriceanu va plăti "scump” pentru greşelile sale şi că acestea îi închid orizontul politic.

"Păcat. Îl cunosc bine (pe Tăriceanu – n.r.), am lucrat mult timp cu el, îi cunosc valoarea, dar să ştiţi că în politică şi nu numai în politică, dar mai ales în politică, greşelile se plătesc scump şi el a greşit grav şi faţă de partid şi faţă de persoana lui. A plecat din partid pentru că a vrut să plece şi acum vrea să mai facă altceva. După părerea mea, asta îi închide complet orizontul politic", a mai spus Mircea Ionescu Quintus.

Călin Popescu Tăriceanu a anunţat, joi, constituirea Grupului de Iniţiativă pentru Păstrarea Identităţii Liberale, la eveniment participând şi aproximativ 15 parlamentari PNL.

Între cei prezenţi s-au numărat Daniel Chiţoiu, Daniel Barbu, Viorel Palaşcă, Andrei Gerea, Mihai Stănişoară, Radu Stroe, Ovidiu Silaghi, Sorin Ilieşiu, Graţiela Gavrilescu.

Cele mai citite

Natalia Intotero: Vom asigura și în acest an câte 15000 de lei pentru 10.000 de proceduri de fertilizare in vitro

Programul naţional de fertilizare in vitro va continua și în anul 2024, deși acum câteva luni a fost în pericol din cauza lipsei banilor.  „...

One United Properties își umflă artificial profitul vânzând apartamentele către firmele pe care le deține. Implicat este și un bogătaș elvețian

Victor Căpitanu și Andrei Liviu Diaconescu susțin că profitul dezvoltatorului pe care îl dețin, One United Properties, va fi de 525 milioane de...

COMUNICAT DE PRESĂ „SPITALUL FOIȘOR” DESPRE STAREA PACIENTULUI FLORIN PIERSIC

Evaluarea pacientului Florin Piersic, făcută în dimineața de 11.05.2024, arată o îmbunătățire a valorilor/indicatorilor biologici și o ameliorare a stării generale. A început procesul...
Ultima oră
Pe aceeași temă