18.7 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSpecialRadu Mazăre: Lansarea lui Ponta a fost la fel ca a lui...

Radu Mazăre: Lansarea lui Ponta a fost la fel ca a lui Obama

Liderul PSD Constanța, Radu Mazăre, a declarat că i-a plăcut lansarea candidaturii la prezidențiale a lui Victor Ponta, deoarece a fost realizată de un strateg american după modelul pe care l-am folosit și președintele american Barack Obama.

care a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute pe Arena Națională, afirmând că aceasta ”a fost făcută după mintea strategului american și a fost la fel ca lansarea lui Obama”.

“Lansarea de la București a fost făcută după mintea strategului american. N-ai văzut că a fost la fel ca lansarea lui Obama ? Mie mi-a plăcut că eu am mers prin mulțime și am salutat toate peluzele și îmi plăcea când țipau oamenii, făceau valuri acolo. I-am salutat din respect, așa am simțit nevoia să merg printre oameni”, a spus Radu Mazăre.

Premierul Victor Ponta şi-a lansat, sâmbătă, pe Arena Naţională, candidatura la Preşedinţie, la eveniment luând parte câteva zeci de mii de persoane.

La eveniment a participat și Radu Mazăre, care a venit îmbrăcat în ținuta sa kaki și cu bereta roșie, el fiind însoțit de mai multe tinere îmbrăcate similar.

Cele mai citite

Bătălia pentru Sectorul 1: imperativa coaliție anti-Clotilde

Se ascute lupta, odată cu nominalizarea lui Sebastian Burduja și a Gabrielei Firea, candidați separați ai coaliției PSD-PNL, pentru funcția de primar general al...

Ce priorități va avea Firea ca primar general: școli, transport, termoficare și spitale

Gabriela Firea, cea care este, din nou, candidatul PSD la funcția de primar general al Capitalei, a transmis un mesaj în care anunță ce...

Protejarea pădurilor din Ilfov este piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov

Înscrisă ca amendamente la noul Cod Silvic, protejarea pădurilor din Ilfov împotriva exploatărilor comerciale, piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov, a fost...
Ultima oră
Pe aceeași temă