13.1 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăTechRadu Mazăre: Nu sunt interesat de ŢIGĂNEALA DE PARTID

Radu Mazăre: Nu sunt interesat de ŢIGĂNEALA DE PARTID

Radu Mazăre, liderul PSD din Constanța, a declarat că nu este interesat de declarațiile social-democraților din ultimele zile, şi nici de "țigăneala de partid", scrie Mediafax.

Mazăre a recunoscut că în prezent pentru el este mai important proiectul legat de pagina de Facebook a Primăriei Constanța, de care se ocupă în mod direct și pe care dorește să o lanseze săptămâna viitoare decât ceea ce se întâmplă în PSD.

Deputatul PSD Sebastian Ghiţă afirmă, într-o declaraţie dată publicităţii joi, după şedinţa conducerii PSD, că e momentul ca Ion Iliescu să se retragă şi că ar trebui şi ca toţi cei cu probleme să fie suspendaţi din partid, enumerându-i pe Mazăre, Constantinescu, Duicu, Pendiuc, Mocanu, Hrebenciuc.

Mircea Geoană, Marian Vanghelie şi Dan Şova au fost excluşi din PSD, în urma şedinţei de joi a Comitetului Executiv Naţional al partidului.

Ulterior, într-o emisiune televizată, primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a susţinut că "Victor Ponta trebuie să plece acasă" şi că nu se va opri până nu face "un grup parlamentar" să schimbe actualul guvern.

 

Cele mai citite

Dan Podaru candidează din partea PER la funcția de primar al sectorului 1

Fostul consilier local Dan Podaru va fi candidatul Partidului Ecologist Român pentru funcția de primar al sectorului 1, după ce formațiunea sa politică, Alianța...

Diversitatea ochelarilor: opțiuni remarcabile care îți atrag atenția

În căutarea perechii perfecte de ochelari, oamenii descoperă o gamă largă de opțiuni care depășesc simpla corectare a vederii. Dincolo de funcționalitatea lor esențială,...

Rătăciri din necunoaștere

Necunoașterea nu are doar efectul banal al nepriceperii. Îl are adesea și pe cel al opunerii la adevăruri ale vieții și la fapte. Perseverența...
Ultima oră
Pe aceeași temă