10.4 C
București
luni, 22 aprilie 2024
AcasăTechRaluca Turcan: Ponta s-a folosit de Eurovision pentru a-şi face campanie electorală...

Raluca Turcan: Ponta s-a folosit de Eurovision pentru a-şi face campanie electorală pe bani publici

Vicepreşedinte PDL Raluca Turcan îl acuză pe premierul Victor Ponta că s-a folosit de bani publici pentru a-şi face campanie electorală pentru alegerile prezidenţiale.

“Victor Ponta s-a lansat într-o campanie electorală pentru prezidenţiale extrem de agresivă. Disperarea a început să-şi spună cuvântul. Se foloseşte de orice prilej pentru a se promova şi nu mai cunoaşte niciun fel de limite. Este peste tot, mai puţin la Guvern. Mai întâi s-a folosit de pretextul alegerilor europarlamentare pentru a împânzi întreaga ţară cu chipul său – de la panouri publicitare până la coşuri de gunoi şi garduri– şi a ţine discursuri demagocice în care cere suportul românilor în alegerile din toamnă. Ieri seară, însă a dovedit că tupeul său este nemărginit. În timpul difuzării concursului Eurovision, numele său a fost menţionat de mai multe ori, ca şi cum el ar fi fost sponsorul evenimentului. Practic s-a folosit de bani publici, de banii proveniţi din cele 36 de taxe şi impozite impuse românilor, pentru a-şi face reclamă la postul public de televiziune”, susține Raluca Turcan, deputat şi preşedinte PDL Sibiu.

Vicepreşedinte PDL îi cere lui Victor Ponta, în numele PDL, să dea explicaţii cu privire la folosirea banilor publici în scopuri electorale personale.

”Ieri seară am fost cu toţii martorii unei reîntoarceri în timp. Retrăim epoca Năstase, care folosea TVR-ul şi orice eveniment public ca instrumente de campanie electorală. Îi cer lui Victor Ponta, în numele PDL, să dea explicaţii cu privire la folosirea banilor publici în scopuri electorale personale şi solicit CNA-ului să ia atitudine în acest sens”, conchide Raluca Turcan.
 

Cele mai citite

Simona Halep s-a retras oficial de la Madrid! „Experienţa îmi spune să nu mă grăbesc”

Simona Halep a anunţat că s-a retras de la turneul WTA 1.000 de la Madrid, care va avea loc în perioada 23 aprilie-5 mai. „Din...
Ultima oră
Pe aceeași temă