18.7 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăTechRăspunsul lui Liviu Dragnea la declaraţiile deputatului Mihai Sturzu

Răspunsul lui Liviu Dragnea la declaraţiile deputatului Mihai Sturzu

Liderul PSD Liviu Dragnea, a declarat, sâmbătă, la Congresul Tineretului Social Democrat, că liderul TSD, deputatul Mihai Sturzu a profitat de tragedia din clubul Colectiv, după ce Sturzu a cerut demisia lui Liviu Dragnea.

Dragnea a precizat că Sturzu a profitat de tragedia de la Colectiv şi i-a propus să vină la sediul PSD cu un grup de tineri, să însceneze un conflict cu Dragnea din care să se nască o nouă mişcare politică, după care aceasta să facă o alinaţă cu PSD.

“Mie mi-a propus domnul aviator Mihai Sturzu ceva cu care nu am fost de acord, ceva care m-a cutremurat. Nu este admisibil să foloseşti o tragedie în care au murit 60 de tineri pentru aşa ceva (…) Dacă reforma în PSD trebuie să înceapă, cu ceva cu aşa ceva trebuie să înceapă”, a declarat Dragnea.

Citeşte şi: Congresul tinerilor PSD: Sturzu i-a cerut lui Dragnea să se suspende din funcție

În ceea ce priveşte PSD, Dragnea a precizat că partidul se află într-o nouă etapă, astfel că oricine poate candida.

“Sunt doar câţiva care n-au înţeles că PSD a intrat într-o altă etapă. N-au înţeles că nu le mai spune preşedintele PSD pe cine să aleagă. Uitaţi această mentalitate: oricine are dreptul să candideze. Vă susţin pe toţi. Cel mai mare rău ar fi fost să spun că îl susţin pe X. Ce spun, cu toată sinceritatea, e că vreau ca Gabi să fie preşedinte. Cel puţin unul din ei”, a mai declarat Liviu Dragnea.

“Cred că ar fi cazul să vorbim despre responsabilitate”, a mai precizat Dragnea. El a lăudat numărul mare de tineri, lideri PSD, şi le-a precizat că nu se teme că ei vor fi cei care vor continua tradiţia PSD.

Citeşte şi: Dragnea, despre congresul tinerilor PSD: Azi se va naște un lider

Fostul şef al organizaţiei TSD Mihai Sturzu l-a atacat, sâmbătă, la congresul tinerilor social-democraţi, pe Liviu Dragnea căruia i-a cerut să se autosuspende din funcţia de preşedinte al partidului din cauza dosarului Referendumului în care a fost condamnat în primă instanţă.

În urma schimbului dur de replici, Mihai Sturzu a anunţat că urmează să demisioneze din PSD.

 

Cele mai citite

Un bărbat dintr-o localitate de lângă Timișoara a ajuns la spital după ce s-a autoincendiat

Un bărbat de 53 de ani din localitatea Giarmata-Vii, limitrofă municipiului Timişoara, a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, sâmbătă, după ce s-a...

Premieră la Londra: Sadiq Khan a fost reales primar al Londrei pentru a treia oară

Primarul laburist al Londrei, Sadiq Khan, a fost reales la alegerile locale care au avut loc joi în Anglia, devenind astfel primul edil al...

Două locuințe din localitatea Voroneț au fost cuprinse de flăcări

Un incendiu a afectat, sâmbătă, în ajunul Paştelui, două locuinţe din localitatea Voroneţ, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, potrivit...
Ultima oră
Pe aceeași temă