12 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăTechRăzboiul în PSD a ajuns la faza pe BANI. Conturi BLOCATE pentru...

Războiul în PSD a ajuns la faza pe BANI. Conturi BLOCATE pentru datorii de 6 milioane de euro

Partidul Social Democrat are datorii de peste 6 milioane de euro, susţin jurnaliştii de la Hotnews. Datoriile au fost acumultate atât în timpul campaniei electorale a lui Victor Ponta, cât şi mai vechi.

CITEŞTE ŞI  Război în PSD. Liviu Dragnea candidează la funcţia de preşedinte interimar. Ponta: ”Ne luptăm împreună pentru PSD”

Hotnews susţine că diferite firme şi companii care au de recuperat bani de la PSD au dat partidul în judecată, au câștigat procesele dar din cauza că tot nu și-au recuperat banii, au trecut la executarea sentintelor fiind înființate popriri pe conturi. 

CITEŞTE ŞI  Zgonea, ATAC DUR la conducerea PSD

Trezorierul PSD, Mihai Drăghici, n-a putut fi contactat pentru explicații iar secretarul general, Andrei Dolineaschi, a refuzat să facă orice comentarii, mai scris Hotnews.

CITEŞTE ŞI  Gorghiu anunţă DEMISIA lui Ponta. De ce spune că activitatea guvernamentală este BLOCATĂ

PSD a raportat Ministerului Finanţelor Publice, la sfârşitul anului 2013, că are de achitat datorii în valoare totală de peste şapte milioane de euro. Suma totală de 32.073.524 le ieste compusă din suma de 1.7973.299 lei, reprezentând datorii ce trebuie plătite în cursul anului 2014, şi din suma de 1.410.0225 lei, reprezentând datorii ce trebuie plătite într-o perioadă mai mare de un an. Pe de altă parte, PSD a raportat la sfârşitul anului 2013 venituri totale în sumă de 15.203.654 lei, echivalentul a 3.416.551 Euro, aminteşte Mediafax.

CITEŞTE ŞI  Plumb se roagă de Opoziţie să-l îmbuneze pe preşedintele Iohannis

 

 

 

 

 

Cele mai citite

Sărbătoare în inima Bărăganului! Unirea Slobozia, prima promovată în Liga 1

Unirea Slobozia s-a impus cu scorul de 1-0 în deplasarea de la CS Mioveni, în etapa a șasea a play-off-ului Ligii a 2-a, și...

Preţurile la electricitate şi gaze în UE au scăzut în 2023, după explozia din 2022 (Eurostat)

Facturile la electricitate şi gaze ale consumatorilor europeni au scăzut în a doua jumătate a anului trecut, după creşterea care a început după războiul...

Spitalul Obregia din București va avea o Secţie clinică de psihiatrie pediatrică

O Secţie clinică de psihiatrie pediatrică urmează să fie realizată la Spitalul Obregia, în baza unui protocol de colaborare încheiat între Administraţia Spitalelor şi...
Ultima oră
Pe aceeași temă