8.9 C
București
duminică, 21 aprilie 2024
AcasăTechReacţia Elenei Udrea, după cererea DNA de arestare. Pe cine acuză

Reacţia Elenei Udrea, după cererea DNA de arestare. Pe cine acuză

UPDATE 17:27  Cererea DNA pentru arestarea Elenei Udrea a ajuns la Camera Deputaţilor.

CITEŞTE ŞI  Elena Udrea promite DEZVĂLUIRI ZILNICE. Cine ar trebui să se teamă

***

Prima reacţie a Elenei Udrea după cererea DNA de arestare a fost la o emisiune de la postul de televiziune B1 Tv.

Elena  Udrea:  PMP ar trebui să reprezinte noua clasa politică. Dacă se întâmplă ceva cu liderul partidului, asta nu înseamnă că partidul trebuie să plece acasă. În 2016, partidul poate ajunge la 20%.

Elena Udrea:  Timp de 10 ani m-am lupta ca justiţia din România trebuie sa fie independentă. Justiţia trebuie să lupte să fie independentă. Însă, oamenii din sistem sunt de vină. Nu pot să nu leg cererea mea de arestare de dezvăluirile despre generalul Coldea. Mi-au interceptat convorbirile cu fostul meu soţ în care îi ceream să iasă public şi să spună tot ce ştie.

Elena Udrea:  Cum timp de 4 ani nu am fost chemată să dau vreo declaraţie despre Gala Bute. Şi acum, în 4 zile, DNA face cerere de arestare împotriva mea. Nici până la ora asta nu am fost chemată să dau la DNA vreo declaraţie despre Gala Bute.

Elena Udrea:  Din documentele care apărut, acolo se formulează o acuzaţie de luare de mită la adresa unui secretar din ministerul Dezvoltării. Deci, nu eu am fost acuzată de luare de mită. Nu poţi să nu vii să mă întrebi şi pe mine care este punctul meu de vedere timp de 4 ani, şi acum, formulezi cerere de arestare preventivă.

CITEŞTE ŞI  VIDEO. Elena Udrea, parodiată într-un clip video în care apare și şefa DNA. Vezi aici pamfletul 

Elena Udrea:  Nu pot să nu leg tot ce se întâmplă de patru zile împotriva mea. Nimeni nu poate contesta relaţia foarte bună care este între generalul Coldea şi Codruţa Kovesi. Sunt oameni în justiţie care spun că deciziile se iau în urma presiunii exercitate de SRI.

Elena Udrea:  Nu ştiu ce voi face, dar voi avea o expunere în faţa parlamentarilor despre tot ce se întâmplă în România în acest moment. Dacă tactica lor este să-mi închidă gura înainte de arestare, se înşeală. Voi spune tot. Voi trimite mesaje la ambasade.

Elena Udrea:  Chiar dacă premierul Ponta a negat, vă mai spun încă o dată. Pentru Codruţa Kovesi am mers la biroul lui Ponta şi i-am spus să o numească pe ea la şefia DNA. Kovesi a greşit cu intenţie în acest dosar. Am argumente.

Elena Udrea:  Tot ce se întâmplă în spaţiul public se întâmplă din cauza acestor oameni din presă. Raluca Turcan este una dintre ele. Domnul Oreste Teodorescu, de asemenea. Şi mai este o persoană. Îmi cer scuze, nu îmi aduc aminte acum numele lui.

Elena Udrea:  Nu, nu am discutat cu preşedintele Traian Băsescu după cererea de arestare a DNA pe numele meu.

Elena Udrea:  Orice instiuţie este reprezentată de oameni, oamenii pot greşi, oamenii sunt avizi de putere. Un astfel de om, care deţine toate secretele, poate devia. Eu nu acum cu nimic SRI-ul, ci doar un om, care, ce-i drept este general. Acest om care conduce SRI face excese.

CITEŞTE ŞI  Ce dezvăluiri bombă promite Elena Udrea

Cele mai citite

Erdogan cere unitate palestinienilor după o întâlnire cu Ismail Haniyeh, liderul Hamas

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan le-a cerut sâmbătă palestinienilor „să se unească”, după o întâlnire la Istanbul cu liderul Hamas, Ismail Haniyeh, potrivit AFP...

FCSB e foarte aproape de titlu în SuperLigă după 2-2 cu Rapid București

FCSB a terminat la egalitate cu Rapid București, scor 2-2 într-o partidă spectaculoasă pe Arena Națională, gazdele bifând încă un pas către un titlu...

Erdogan cere unitate palestinienilor după o întâlnire cu Ismail Haniyeh, liderul Hamas

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan le-a cerut sâmbătă palestinienilor „să se unească”, după o întâlnire la Istanbul cu liderul Hamas, Ismail Haniyeh, potrivit AFP...
Ultima oră
Pe aceeași temă