10.4 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăTechReplica şefului Senatului la acuzele Alinei Gorghiu că Tăriceanu a vrut să...

Replica şefului Senatului la acuzele Alinei Gorghiu că Tăriceanu a vrut să o dea afară din PNL

Întrebat cum comentează acuzaţiile Alinei Gorghiu, care scrisese pe Facebook că acesta i-a propus, anul trecut, ”funcţii ministeriale, în schimbul plecării din PNL”, Tăriceanu a răspuns că : ”Presupunâd că ceea ce îmi spuneți este adevărat, pentru că eu nu am citit, pot să vă spun că știu că de multă vreme Alina Gorghiu își dorește să ajungă și ea ceva. Ministru, dacă s-ar putea, și-a dorit foarte mult”, informează Mediafax.

Tăriceanu a mai arătat că ”nici măcar fostul președinte al partidului, Crin Antonescu, care era mult mai permisiv decât el, nu a fost dispus să o nominalizeze pe Alina Gorghiu pentru o funcție ministerială”.

Vă dați seama eu cu atât mai puțin aș fi dispus să-i fac o asemenea propunere. Cred că aceste idei fac parte din planul ei de carieră personal și din ceea ce visează personal destul de des, dar nu a fost cazul, în ceea ce mă privește, să-i fac o asemenea propunere”, a precizat Călin Popescu Tăriceanu.

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu susţinea, într-o postare pe Facebook, în care răspunde unor acuzaţii făcute la adresa sa de Călin Popescu Tăriceanu, că acesta i-a propus, anul trecut, ”funcţii ministeriale, în schimbul plecării din PNL”.

Este normal ca dl Tăriceanu, din postura de purtător de cuvânt informal al lui Victor Ponta, să preia toate minciunile difuzate de PSD la adresa mea. E greu de conceput ca domnia sa să creadă, însă, cu adevărat, în ceea ce spune, de vreme ce anul trecut îmi propunea funcții ministeriale în schimbul plecării din PNL. Spre deosebire de domnia sa, eu nu pot fi cumpărată pentru a trăda singurul partid din care am făcut parte de la intrarea în politică, acum 13 ani deja…Şi nici nu am vreo obligatie la PSD sau altcineva, cum pare să fie cazul altora”, a scris, luni, Alina Gorghiu, pe Facebook.

 

Cele mai citite

Aerisirea în baie și reguli generale pentru a funcționa optim

Umiditatea excesivă din baie poate dăuna atmosferei generale, dar și nivelului de confort resimțit. Așadar, aerisirea corespunzătoare este obligatorie - atât pentru a asigura...

Răzvan Burleanu, anunț de ultimă oră despre contractul selecționerului Edward Iordănescu

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, dezminte zvonurile conform cărora negocierile cu Edward Iordănescu ar fi intrat în impas și consideră că actualul...

Ghidul complet pentru utilizarea responsabilă a camerelor spion

În contextul modern al tehnologiei, camerele spion au devenit un instrument util pentru supravegherea discretă și asigurarea securității personale și a proprietății. Este esențial...
Ultima oră
Pe aceeași temă