12.2 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăTechRovana Plumb: Cât timp lipseşte Ponta, NU VOM LUA NICIO DECIZIE MAJORĂ

Rovana Plumb: Cât timp lipseşte Ponta, NU VOM LUA NICIO DECIZIE MAJORĂ

Rovana Plumb, preşedintele interimar al PSD,  a declarat că premierul Victor Ponta are “dreptul să decidă asupra sănătăţii” sale, iar cât timp va lipsi din ţară “nu va fi luată nicio decizie majoră“, informează Mediafax.

Eu cred că premierul este cel care are dreptul să decidă asupra sănătăţii lui, sunt sigură că partidul nostru este un partid unit, este un partid puternic, este un partid al stabilităţii, niciodată Partidul Social Democrat nu a declanşat vreun scandal şi, bineînţeles, nicio măsură majoră sau o decizie majoră nu va fi fi luată până când premierul se va întoarce în ţară“, a declarat Rovana Plumb, după adunarea generală a Asociaţiei Municipiilor din România.

Liderul PSD Vrancea, Marian Oprişan, a declarat, joi seară, că premierul Victor Ponta “trebuie să se întoarcă de urgență în țară și să spună clar ce are de gând să facă“. El a mai spus că Victor Ponta trebuie “să se întoarcă la post imediat” deoarece “lucrurile nu merg bine pentru partid şi guvernare“.

Miercuri seară, coordonatorul PSD, Liviu Dragnea, spunea că în partid există ”o stare de dezorientare în organizaţii” și că ar fi bine ca Victor Ponta ”să încerce să facă un efort, chiar dureros” să se întoarcă.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă