5.4 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăTechRuxandra Dragomir candidează la Senat împotriva lui Ilie Năstase

Ruxandra Dragomir candidează la Senat împotriva lui Ilie Năstase

Ruxandra Dragomir şi-a depus luni candidatura din partea PMP pentru postul de senator din Sectorul 4 lăsat vacant de Dan Voiculescu, în timp ce Cristian Ilie, fost deputat, candidează din partea aceleiaşi formaţiuni pe locul de senator rămas liber în urma demisiei lui Victor Ciorbea, conform Mediafax.

Citește și: Ilie Năstase candidează, din partea PC, pentru locul lui Voiculescu din Senat

Cei doi candidaţi au venit la Biroul Electoral din Primăria Sectorului 4 însoţiţi de Elena Udrea, Eugen Tomac şi alţi lideri ai PMP.

Elena Udrea a spus că o susţine pe Ruxandra Dragomir pentru că este o femeie puternică, campioană, care a reuşit o carieră de succes în sport şi a dat dovadă de fair-play.

Ea a spus că e nevoie de o femeie candidat acum când este mare misoginism în politică.

Eugen Tomac a spus că, prin candidatura Ruxandrei Dragomir, PMP reuşeşte să spargă orice prejudecată.

La rândul ei, Ruxandra Dragomir a declarat că îşi doreşte un loc în Senat pentru a fi o voce în politica românească şi pentru sportul românesc. Ea a anunţat că PMP va merge la Guvern cu o scrisoare în care să-i atragă atenţia premierului Victor Ponta că a fost sesizat Consiliul Naţional de Combatere a Discriminării pentru jignirile aduse femeilor.

Ruxandra Dragomir îl are contracandidat din partea PSD-UNPR-PC pe Ilie Năstase. Ea a spus că, deşi are un contracandidat care va porni de pe prima poziţie, acest lucru nu o sperie şi speră ca votul să se ducă la persoana potrivită, adică la ea.

Candidatul PMP Cristian Ilie a precizat că este tată a patru copii şi are experienţă în administraţia publică, având un mandat de un an şi jumătate de deputat. El a spus că legile pe care le va promova vor fi aplicabile.

Alegerile parţiale pentru locurile vacante din Parlament vor avea loc în 25 mai, simultan cu europarlamentarele.

Cele mai citite

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...
Ultima oră
Pe aceeași temă