6.1 C
București
duminică, 17 martie 2024
AcasăTechVIDEO. Scandal la Antena 3. Dana Grecu l-a dat afară din studio...

VIDEO. Scandal la Antena 3. Dana Grecu l-a dat afară din studio pe Codrin Ștefănescu

Realizatoarea de emisiuni Dana Grecu l-a dat afară din studioul postului Antena 3 pe reprezentantul PSD, Codrin Ștefănescu.

Incidentul s-a produs luni în emisiunea ”La ordinea zilei”. Codrin Ștefănescu și deputatul PNL Răzvan Prișcă au avut un schimb de replici, după care Dana Grecu i-a cerut lui Ștefănescu să-și ceară scuze, dar el a refuzat.

Drept urmare, Dana Grecu a cerut inițial să-i fie tăiat microfonul lui Codrin Ștefănescu, iar ulterior l-a dat afară din platou.

Discuția din emisiune a fost următoarea:

Răzvan Prișcă: Este foarte important în funcție de cine va fi pus ministrul Justiției să vedem ce se va întâmpla în următorii ani și care va fi atitudinea PSD-ului. Daca va fi un om care să ducă mai departe lupta PSD-ului cu justiția nu vom mai avea niciun dubiu. Dar s-ar putea să aducă un tehnocrat, un bun profesionist care să apere independența justișiei de interesele celor din PSD, dar și din ALDE

Codrin Ștefănescu: Am senzația că trăim în Românii separate cu ăștia de la PNL

Răzvan Prișcă: Nu trebuie să fie neapărat tehnocrat (nr. – viitorul ministru al Justiției), poate să fie și din partid, dar important este trecutul său

Codrin Ștefănescu: Nici măcar nu ne pasă dacă PNL este de acord. Să ne lămurim. Nici măcar în cot nu ne doare. Vorbește ca o râșniță. E setat de la partid cu cheița. E și peltic, vorbește și non stop

Dana Grecu: Este inadmisibil ce ați făcut. O să rog colegii de la sunet să-i taie lavaliera domnului Codrin Ștefănescu până își cere scuze. 

Codrin Ștefănescu: Nu îmi cer scuze. Când vine un om ca Prișcă și ne înjură pe noi PSD-ul că ne luptăm noi cu justiția.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă