15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăTechSebastian Ghiţă cere suspendarea lui Șova și Hrebenciuc din PSD

Sebastian Ghiţă cere suspendarea lui Șova și Hrebenciuc din PSD

Deputatul PSD Sebastian Ghiță a cerut suspendarea lui Viorel Hrebenciuc şi Dan Şova din partid şi punerea acestora la dispoziţia justiţiei, în urma publicării stenogramelor legate de legea amnistiei și grațierii, conform B1.ro.

Ghiţă a declarat că, “în conformitate cu decizia de la Orăştie enunţată de preşedintele Ponta, cer suspendarea domnilor Şova şi Hrebenciuc din PSD. Victor Ponta vrea să apere legea şi corectitudinea. Aceşti oameni au greşit în partid. Nu ştiu legal. Domnul Ponta a spus că cine va face jocuri în PSD va fi exclus. Justiţia trebuie să arate adevărul despre retrocedări. Şi despre Macovei. Şi despre regimul Băsescu.”

Citește și: Troc la vârful PSD: Graţierea penalilor contra şefia partidului

“PSD nu acceptă astfel de situaţii. Nu vreau răul nimănui. Dar sunt sigur că Victor Ponta şi Liviu Dragnea, Gabi Oprea şi Daniel Constantin pot să arate românilor că sunt drepţi şi corecţi. Nimeni nu este mai presus de lege. Hrebenciuc i-a atras şi pe alţi senatori într-o situaţie rea şi gravă riscând să compromită poziţia PSD”, a mai spus Sebastian Ghiţă.

“Procurorii sunt întrebaţi de ce apar astfel de anchete în campanie? Politicienii trebuie să se întrebe de ce fac astfel de lucruri în campanie! Hrebenciuc şi Şova trebuie să se pună la dispoziţia justiţiei!”, este poziţia tranşantă exprimată de deputatul PSD Sebastian Ghiţă.

Decizia de la Orăştie la care face referire Sebastian Ghiţă este de fapt decizia prin care, oficial, liderii PSD i-au solicitat premierului Victor Ponta să intre în cursa pentru preşedinţia României.

Cele mai citite

GALERIE FOTO. Iubita lui Kevin Trapp a făcut duș în aer liber

Modelul brazilian Izabel Goulart, una dintre cele mai cunoscute iubite de fotbalist din lume, și-a înebunit milioanele de urmăritori de pe Instagram după ce...

Președintele argentinian, Javier Milei, l-a numit „ asasin” și „ terorist” pe omologul columbian, Gustavo Petro

Diplomații argentinieni vor fi expulzați din Columbia după o serie de insulte din partea preşedintelui argentinian, Javier Milei, care l-a numit "asasin" şi "terorist"...

Maestrul Victor Rebengiuc și actrița Mariana Mihuț au primit titlul de „ Cetățean de Onoare” al Ploieștiului

Actorii Mariana Mihuţ şi Victor Rebengiuc au primit, miercuri, titlul de cetăţean de onoare al municipiului Ploieşti, în cadrul unei şedinţe extraordinare a Consiliului...
Ultima oră
Pe aceeași temă