13.9 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăTechAlina Gorghiu: Marian Munteanu, o variantă „optimă” pentru candidatura la Primăria Capitalei

Alina Gorghiu: Marian Munteanu, o variantă „optimă” pentru candidatura la Primăria Capitalei

UPDATE 15.46: Copreședintele PNL Alina Gorghiu a declarat, marți, că o variantă „optimă” pentru candidatura la Primăria Capitalei este Marian Munteanu.

În prezent, el nu este membru al PNL, însă Gorghiu a precizat că va deveni membru al partidului. Totodată, Muntean a fost descris drept „un simbol” al anilor ’90.

Întrebată ce îl recomandă pe Munteanu drept candidat PNL la Primăria Capitalei, Alina Gorghiu a declarat că a ales să opteze pentru un reprezentant al societății civile „pentru că a înțeles care sunt preferințele bucureștenilor”.

———–

Biroul Politic Național al PNL a amânat ședința referitoare la desemnarea candidatului liberal la Primăria Capitalei. Astfel, deși era programată pentru ora 13.00, ședința va începe, marți, la ora 18.00, informează Agerpres.

Şedinţa BPN va fi precedată, de la ora 17,00, de reuniunea Comisiei de unificare a PNL. 

Potrivit unor surse politice, citate de Agerpres, ședințele au fost amânate din cauză că o delegaţie a liberalilor, condusă de Alina Gorghiu şi Vasile Blaga, va merge la consultările cu preşedintele Klaus Iohannis pe marginea legilor securităţii naţionale. De asemenea, decizia a fost luată şi pentru o evaluare mai atentă a configuraţiei electorale. 

Citește și: EXCLUSIV. Ludovic Orban cu 48 de ore înainte de retragere: “Dacă știi că nu ai luat un leu, nu te temi de DNA”

Preşedintele interimar al PNL Bucureşti, Cătălin Predoiu, este vehiculat ca variantă pentru candidatura la Primăria Capitalei, după ce Ludovic Orban s-a retras din cursă. 

Copreşedinţii PNL au anunţat luni că BPN va decide marţi candidatul la Primăria Capitalei. Liberalul Ludovic Orban a declarat luni că, în urma anchetării sale de către procurorii DNA, îşi va retrage candidatura de la alegerile pentru funcţia de primar al Capitalei şi că va demisiona din conducerea PNL, dar şi din funcţia de vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor. 

Citește și: Ludovic Orban, sub control judiciar: Își RETRAGE candidatura la Primăria Capitalei și DEMISIONEAZĂ din funcțiile de vicepreședinte al PNL și al Camerei Deputaților. DE CE ÎL ACUZĂ PROCURORII

 

 

Cele mai citite

Misterul surdității lui Bethoven se dezvăluie

Se spune că marile genii ale umanității ard rapid! Creează opere monumentale și se sting devreme. Despre viața și simfoniile lui Beethoven s-au scris...

Iohannis o poate acuza pe Andra că i-a furat opera “Pas cu pas”

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Dacă își tot vede năruit visul de a ajunge secretar general al Alianței Atlanticului de Nord (NATO), iar cu meditațiile nu...

Impostura snoabă și propaganda veselă

Obsesia multor snobi care ce îmbogățesc peste măsură este să devină artiști prin intermediul banilor. Întâi își tot dichisesc și bibilesc casa de un...
Ultima oră
Pe aceeași temă