17.6 C
București
sâmbătă, 11 mai 2024
AcasăTechScandal la TV. Șefa PNL exclude o alianță cu PMP. Traian Băsescu...

Scandal la TV. Șefa PNL exclude o alianță cu PMP. Traian Băsescu îi dă replica: Alina Gorghiu are minte politică cât un copil de grădiniță

Președintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, duminică, că formațiunea pe care o va conduce nu se va alia cu PMP, la conducerea căruia se află Traian Băsescu. Totodată, și șeful PMP a respins o asemenea posibilitate și a calificat-o pe lidera liberalilor drept „un copil de grădiniță”.

Alina Gorghiu a fost invitată, duminică, într-o emisiune la postul de televiziune Antena3. Întrebată de realizatorul emisiunii, Radu Tudor, dacă PNL se va alia cu PMP, în ipoteza în care PMP poate asigura o majoritate în Parlament, în urma alegerilor, președinta liberală a răspuns că nu ia în considerare o astfel de posibilitate.

Tot duminică, și președintele PMP, Traian Băsescu, a dat declarații despre o posibilă alianță cu PNL.

„Nu mă pot certa cu un copil. Dânsa are minte politică cât un copil de grădiniță. A pierdut președinția mai multor consilii județene. Dacă va mai vorbi așa, o să aiba surprize. Peste tot, organizațiile au refuzat alianța cu PNL”, a declarat Traian Băsescu, la postul Realitatea TV, potrivit site-ului Stiripesurse.

 

 

Cele mai citite

MAE, despre secțiile de votare deschisse în străinătate

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) organizează, prin Misiunile Diplomatice şi Oficiile Consulare ale României în străinătate, 915 secţii de votare în străinătate la alegerile europarlamentare...
Ultima oră
Pe aceeași temă