12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăTechNicușor Dan: Din păcate, congresul USR începe să ne ia minţile

Nicușor Dan: Din păcate, congresul USR începe să ne ia minţile

Președintele Uniunii Salvați România, Nicuşor Dan, a scris, pe Facebook, că apropierea Congresului Uniunii Salvaţi România începe „să le ia uşor minţile” membrilor. Totodată, a mai adăugat că „nu este în regulă când membrii partidului se bazează pe informaţii false transmise în spatiul public”.

"Din păcate apropierea Congresului USR începe să ne ia ușor mintile. Postarea de ieri a lui Tudor Benga, preluată de Hotnews, si declaratii recente ale lui Cristian Ghinea, afirmă că actuala conducere a USR refuză o dezbatere asupra viitorului partidului. Aceasta afirmație este, din păcate, un neadevăr.

Un calendar clar de pregătire a Congresului fost stabilit in ședința președinților de filiale județene din 11 februarie. În teleconferința cu președinții filialelor județene din 28 februarie au fost anunțați responsabilii care să colecteze propunerile de la TOTI membrii asupra Statutului.

Până în 10 aprilie acești responsabili au sistematizat propunerile primite de la membri. În 22 aprilie comisia de juriști va prezenta sinteza națională către președinții filialelor județene, care vor agrea asupra chestiunilor fundamentale pentru care există puncte de vedere diferite, acestea urmând să fie tranșante de Congres. Tot în 22 aprilie se va discuta despre alte documente care să fie eventual aprobate de Congres în afara Statutului.

Tudor și Cristi știau aceste lucruri când au făcut declarațiile publice. Dezbaterea internă chiar are loc. Campania internă este legitimă, dar nu e în regulă când se bazează pe informații false transmise în spatiul public. Să dezbatem, dar să nu ne mințim între noi", a scris liderul USR.

 

Cele mai citite

CSM a respins suspendarea judecătoarei Ancuța Popoviciu din funcție

Consiliul Superior al Magistraturii(CSM) a respins suspendarea Ancuței Popoviciu din funcţie, asa cum ceruse Inspecția Judiciară, potrivit europafm.ro. Săptămâna trecută, chiar judecătoarea ceruse să se...

Ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr, a avut o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin

Ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, a avut miercuri o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin, anunțul fiind făcut imediat după ce președintele...

Marcel Ciolacu vrea să găsească o soluție cu ministrul Finanțelor pentru plata pensiilor înainte de Paști

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că, lunea viitoare, va avea o întâlnire cu ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, şi cu alţi miniştri pentru a discuta...
Ultima oră
Pe aceeași temă