9.5 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăTechMINERIADA LUI DRAGNEA. Senatorul PSD de Giurgiu, Cristian Marciu: Asupra liderilor partidului...

MINERIADA LUI DRAGNEA. Senatorul PSD de Giurgiu, Cristian Marciu: Asupra liderilor partidului se fac presiuni pentru organizarea unui miting de susținere a Guvernului

Asupra liderilor social-democraţi de la nivel naţional şi judeţean se fac presiuni uriaşe pentru a fi organizat un miting de susţinere a Guvernului Grindeanu, a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, senatorul PSD de Giurgiu, Cristian Marciu.

''În legătură cu activitățile noastre din județ, există și la noi în județ și în alte județe presiuni asupra liderilor organizațiilor județene, și mai mult decât atât, asupra liderilor naționali ca să fie organizat un miting pentru susținerea Guvernului Grindeanu.

Până la această oră nu s-a luat o decizie în legătură cu data și ora la care acest miting va avea loc, dar ce trebuie să vă spun este că organizația județeană a PSD Giurgiu nu a organizat nicio acțiune politică de participare a membrilor PSD la aceste acțiuni, cu atât mai mult cu cât am înțeles că în presă s-au vehiculat niște liste cu nume de membri de partid care ar fi fost și plătiți. Nu există așa ceva. Este o acțiune care să defăimeze sau să denigreze organizația județeană a PSD Giurgiu'', a declarat senatorul.

Totodată, senatorul PSD de Giurgiu a menționat că, în această lună, de când Guvernul s-a ''apucat de treabă'', au fost luate mai multe măsuri conform programului de guvernare, dând exemplu faptul că studenții pot circula gratis cu trenul și li s-au dublat bursele.

''Aceste proteste spontane ale străzii au dus la abaterea atenției opiniei publice de la acțiunile în favoarea țării prin programul de guvernare și au fost estompate prin această perdea de ceață de către cei care nu vor ca acest program de guvernare să fie pus în acțiune'', a afirmat Marciu.

Cele mai citite

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă