12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăTechSfatul lui Radu Mazăre pentru Nicușor Constantinescu, cu privire la întoarcerea în...

Sfatul lui Radu Mazăre pentru Nicușor Constantinescu, cu privire la întoarcerea în țară

Primarul Radu Mazăre a declarat, marţi, că l-a sfătuit pe președintele Consiliului Judeţean Constanța, Nicușor Constantinescu, să vină în țară dacă îi permite starea de sănătate, iar dacă nu, atunci să rămână în SUA până când se va însănătoși, relatează Mediafax.

“Sfatul meu și discuția mea cu el a fost: «Nicule, dacă poți să vii, când vei putea să vii, vino! Dacă nu-ți permite sănătatea, stai acolo că decât să vii și să întinzi copita pe-aici mai bine te faci sănătos acolo»", a spus Mazăre, precizând că unul dintre avocații lui Nicușor Constantinescu a mers până în SUA să se consulte cu clientul său.

Primarul Constanţei susţine că dosarele în care este anchetat Nicușor Constantinescu nu sunt unele grave și că procurorii DNA au vrut să-l aducă în țară neapărat,"mort", "viu".

"Ultima oară am vorbit cu el acum vreo săptămână, după ce suferise iar intervenția chirurgicală. La Nicușor povestea e următoarea: s-a făcut un balon din nimic. El are niște dosare, care nu sunt niște dosare grave, hai să fim serioși, că nu a plătit telefonul acolo sau că nu a permis accesul Curții de Conturi, aici nu vorbim de milioane, de șpăgi șamd. Omul e bolnav acolo și nu a venit în țară și ăștia cu tot dinadinsul au vrut să-l aducă mort, viu, în țară”, a afirmat Radu Mazăre.

El susține că l-a sfătuit pe președintele Consiliului Județean Constanța să vină în România dacă sănătatea îi permite, în caz contrar să rămână să se vindece în SUA.

Marţi, Curtea de Apel Bucureşti a amânat pentru joi judecarea contestaţiei lui Nicuşor Constantinescu faţă de arestarea preventivă dispusă de Tribunalul Capitalei, după ce avocatul acestuia, Marius Mocanu, a lipsit de la termenul de marţi programat la CAB invocând motive medicale.

Cele mai citite

Marcel Ciolacu vrea să găsească o soluție cu ministrul Finanțelor pentru plata pensiilor înainte de Paști

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că, lunea viitoare, va avea o întâlnire cu ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, şi cu alţi miniştri pentru a discuta...

Ocolul Bucureștiului în 30 de zile

Coaliția PSD-PSD a făcut un ocol de treizeci de zile pentru a ajunge de unde a plecat. “Și mă ocoli...” – vorba bancului. Dar...

Tânărul ce dispăruse acum zece zile în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit și scos din apă

Tânărul dat dispărut, în urmă cu zece zile, în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit şi extras din apă...
Ultima oră
Pe aceeași temă