14.7 C
București
miercuri, 29 mai 2024
AcasăTechSoția lui Ilie Năstase a intrat în politică. Ce funcție ocupă Brigitte...

Soția lui Ilie Năstase a intrat în politică. Ce funcție ocupă Brigitte Sfăt în UNPR

Brigitte Sfăt, soția lui Ilie Năstase, este noua președintă interimară a organizației de femei din UNPR Timiș, potrivit Mediafax

Președintele UNPR Timiș, Ion Răducanu, a declarat, miercuri, că Brigitte Năstase, soția fostului tenismen Ilie Năstase, senator UNPR, s-a înscris în partid și că a fost numită președinte interimar al organizației județene de femei.

“Brigitte Năstase a venit în partid datorită faptului că soțul său s-a înscris în UNPR. A venit la pachet cu soț cu tot şi, având în vedere că ea are părinții aici și copilul din prima căsătorie aici, ea stă aici trei-patru zile dintr-o săptămână, la Timișoara, l-am rugat pe domnul președinte Gabriel Oprea dacă poate să o lase să ajute partidul. A venit la noi, postul era liber pentru că președinta femeilor, Ileana Turdeșan, a ajuns funcționar public. Ea s-a arătat interesată să vină să muncească alături de noi. La noi, la partid, e ceva de lucru tot timpul. Ieri (marți – n.r.) am primit-o în Biroul Județean interimar, la anul viitor avem conferința de alegeri și ea mi-a zis că vrea să lucreze la femei. Foarte bine, am pus-o interimar la organizația de femei și i-am spus ce are de făcut”, a declarat Ion Răducanu.

Președintele UNPR Timiș mai spune că Brigitte Năstase şi soțul ei aduc un plus de imagine partidului.

“În afară de faptul că e o persoană cunoscută, nu e nimic deosebit. În rest, ce să spun? E soția lui Ilie Năstase, care este o personalitate, și a venit și ea în politică. E bine pentru imagine. Au venit împreună la mine acum trei zile. Ilie a spus că nu are nimic împotrivă să lucreze dacă ea își dorește asta”, a mai spus Răducanu.

Liderul UNPR Timiș a mai declarat că, în anul 2016, va avea loc o conferință județeană de alegeri în urma căreia se va stabili conducerea organizațiilor din cadrul filialei Timiș.

Ilie Năstase s-a înscris în UNPR în 22 iulie şi va activa în cadrul grupului parlamentar al PSD din Senat. Ilie Năstase a fost ales senator în Colegiul uninominal 8 din Circumscripţia electorală nr.42, Bucureşti, în locul rămas vacant prin demisia lui Dan Voiculescu din Senat. Năstase a candidat din partea PC şi a câştigat alegerile parţiale din colegiu, în mai 2014.

Brigitte Năstase a mai fost căsătorită o dată, fostul soţ al acesteia, Ovidiu Torj, fiind cercetat într-un caz de trafic de persoane şi aflându-se, în prezent, în arest preventiv, la Timişoara.

De altfel, Ilie Năstase şi soţia sa, Brigitte Năstase, au făcut, vineri, o vizită la sediul DIICOT Timişoara, pentru a se interesa, despre dosarul în care este cercetat pentru trafic de persoane Ovidiu Torj, fostul soţ al lui Brigitte.

Cele mai citite

SUA anunță măsuri pentru a da un impuls micilor afaceri cubaneze

Departamentul Trezoreriei SUA a anunțat modificări de reglementare pentru a permite un sprijin financiar american mai mare pentru sectorul privat în curs de dezvoltare...

Sorana Cîrstea, OUT de la Roland Garros. România a rămas cu două jucătoare pe tabloul de simplu

Tenismena română Sorana Cîrstea a părăsit turneul de Grand Slam de la Roland Garros încă din primul tur, după ce a fost învinsă în...

Parlamentul danez respinge propunerea de recunoaștere a statului palestinian

Parlamentul Danemarcei a respins o propunere de recunoaștere a unui stat palestinian, susținând opinia guvernului că nu sunt întrunite condițiile necesare, în ciuda deciziei...
Ultima oră
Pe aceeași temă