9.5 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăTechSulfina Barbu: Nu avem o majoritate parlamentară în favoarea unei moţiuni de...

Sulfina Barbu: Nu avem o majoritate parlamentară în favoarea unei moţiuni de cenzură. Negocieam cu fiecare om în parte

Sulfina Barbu, vicepreşedinte PNL, a declarat, luni, într-un interviu la postul de radio RFI, că în acest moment partidul din care face parte nu a reuşit să formeze o majoritate parlamentară care să voteze o moţiune de cenzură şi care să ducă în cele din urmă la căderea guvernului Ponta. Sulfina Barbu a mai declarat că acum se negociază "om cu om" în Parlament şi că Opoziţia nu vrea să încurajeze traseismul politic.

"Dacă discutăm pentru ziua de astăzi, o majoritate parlamentară nu s-a conturat în favoarea sprijinirii unei moţiuni de cenzură, dar noi nu mergem să discutăm cu formaţiuni politice, pentru a încuraja în continuare traseismul politic, ci discutăm individual cu parlamentari şi mergem să discutăm pe baza proiectului de program de guvernare şi a propunerilor noastre, nu folosim bani publici, nu încurajăm traseismul politic. Dacă aceste argumente nu vor fi suficiente, înseamnă că nu va fi o majoritate parlamentară în favoarea unei moţiuni de cenzură, dar datoria noastră este ca şi partid de Opoziţie să depunem o moţiune de cenzură şi să vedem care este numărul de parlamentari, care susţin o astfel de moţiune de cenzură", a declarat Sufina Barbu la RFI.

Cât depsre negocierile din Parlament, Sulfina Barbu a spus că "negocierile sunt om cu om în Parlament şi de partea cealaltă avem o majoritate care sprijină Guvernul şi care are la dispoziţie resurse guvernamentale, folosind bani publici pentru a ţine această majoritate parlamentară de partea lor. Domnul Dragnea nici astăzi nu afişează pe site-ul Ministerului Dezvoltării Regionale unde merg banii publici prin ordin de ministru, totul este pe metode netransparente, aşa cum s-a întâmplat şi în alegerile din 2012 şi în cele din 2014".

Cele mai citite

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă