10.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăTechSurse: Blaga va fi numit șeful campaniei candidatului ACL Klaus Iohannis

Surse: Blaga va fi numit șeful campaniei candidatului ACL Klaus Iohannis

Liderul PDL Vasile Blaga va fi numit șef al campaniei candidatului ACL Klaus Iohannis, la alegerile prezidențiale, susțin surse democrat-liberale, citate de Mediafax.

La momentul transmiterii acestei ştiri, democrat-liberalii s-au reunit în şedinţa BPN pentru a discuta rezultatele sondajelor interne pentru desemnarea candidatului ACL la scrutinul prezidenţial.

Citește și: Iohannis își așteaptă lansarea în cursa pentru Cotroceni

Sursele citate au precizat că, potrivit sondajului comandat de PNL, Klaus Iohannis ar fi înaintea lui Cătălin Predoiu cu doar 4-5 procente, dar cu posibilitate de creştere.

"Sondajul comandat de PNL, întocmit după altă metodă, arată că Klaus Iohannis ar fi votat de aproximativ 60% din electoratul ACL, în timp ce Cătălin Predoiu de 40% din acest electorat", a mai spus sursele citate.

În ambele sondaje, PSD ar avea 37-38%, iar ACL 33-34%.

Democrat-liberalii discută şi posibilitatea ca liderul PNL Klaus Iohannis să fie lansat candidat la Preşedinţie în tandem cu Cătălin Predoiu, pentru funcţia de premier, au precizat sursele citate.

Cele mai citite

Viktor Orban anunță că 2024 va fi anul înlocuirii hegemoniei liberal-progresiste cu una suveranistă

În acest an ar putea lua sfârşit o perioadă ingrată a civilizaţiei occidentale, prin înlocuirea lumii construite pe baza hegemoniei liberal-progresiste cu una suveranistă,...

Pensionarii primesc cadou de Paști de la Guvern. Vor primi banii în avans

Guvernul a adoptat în şedinţa de joi hotărârea care permite plata pensiilor înaintea sărbătorilor de Paşti, a declarat prim-ministrul Marcel Ciolacu, subliniind că demersul...

Cine nu este eligibil pentru Start-up Nation

Ediția din anul 2024 a programului Start-up Nation aduce modificări semnificative față de edițiile anterioare, inclusiv în ceea ce privește potențialii beneficiari, anunță o...
Ultima oră
Pe aceeași temă