16.5 C
București
duminică, 12 mai 2024
AcasăTechSurse: Fuziunea PNL - PDL, până la 1 august

Surse: Fuziunea PNL – PDL, până la 1 august

Fuziunea dintre PNL și PDL va avea loc până la 1 august, susțin surse citate de B1 TV.

Întâlnirea liderilor democrat-liberali și a liberalilor a avut loc la sediul PDL din Capitală. Cele două partide ar urma să depună actele la Tribunalul Buucrești până la 1 august.

Prim-vicepreședintele PDL, Cătălin Predoiu, a declarat, marți, că, mâine, se vor întâlni colegii juriști de la cele două partide pentru a realiza fuziunea.

Vicepreședintele PNL a precizat că din partea liberalilor senatorul Cătălin Boboc va coordona activitatea comisiei de statut al noului partid, iar din partea PDL europarlamentarul Daniel Buda.

”Este important pentru noi să construim bine și solid acest proiect”, a mai spus Cătălin Predoiu.

”Vom avea candidat unic la prezidențiale, singurul care ar putea să câștige. Nu o vom susține pe Elena Udrea și nici pe Cristian Diaconescu”.

Totodată, președintele PDL, Vasile Blaga, a precizat că formațiunea poartă discuții și cu Inițiativa România Liberală (IRL) despre o posibilă fuziune, însă a precizat că este vorba de o fuziune prin absorbție.

Cele mai citite

Familia Regală a României în centrul evenimentelor prilejuite de Ziua de 10 Mai

Ca în fiecare an de 10 Mai, Majestatea Sa Custodele Coroanei și ASR Principele Radu, având alături pe Altețele Lor Regale Principesele Sofia și...

Nicușor Dan în enciclopedia LaRuși

Ilustrație: Marian Avramescu Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, demonstrează din nou că orice naște din familia de AUR a clanului George Simion, tot...

COMUNICAT DE PRESĂ „SPITALUL FOIȘOR” DESPRE STAREA PACIENTULUI FLORIN PIERSIC

Evaluarea pacientului Florin Piersic, făcută în dimineața de 11.05.2024, arată o îmbunătățire a valorilor/indicatorilor biologici și o ameliorare a stării generale. A început procesul...
Ultima oră
Pe aceeași temă