14.5 C
București
duminică, 12 mai 2024
AcasăTechUPDATE. Ponta confirmă că va candida la prezidențiale, dacă va avea sprijinul...

UPDATE. Ponta confirmă că va candida la prezidențiale, dacă va avea sprijinul colegilor din PSD

UPDATE ”Dacă voi avea susținerea colegilor mei, voi fi candidatul PSD. Vom lua decizia în data de 1 august. Dl Geoană a spus că mă va sprijini, dacă voi candida eu”, a spus Victor Ponta, la Orăștie.

”Nu candidez că mă forțează cineva. Trebuia să discut cu toți colegii mei. Proiectul meu era acela de a rămâne prim-ministru până în 2-16, dar am invata ca un premier sta toata ziua sa se lupte cu presedintele pentru a face lucruri bune pentru tara, daca am sanse sa castig, voi anunta oficial acest lucru in august”, a mai arătat Ponta.

”Este nevoie de un presedinte arbitru, este nevoie ca Romania sa aiba un presedinte si un premier care sa lucreze in tandem. Din 2004 incoace,ne tot certam”, a declarat premierul.

Victor Ponta a mai precizat că cine se preocupă mai mult de a-i lua locul in PSD ca presedinte va pleca din partid a doua zi.Liderul social-democrat a mai spus că trebuie ca toți membrii partidului să fie preocupați de alegerile prezidențiale.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, va candida la alegerile prezidenţiale, potrivit discuţiilor informale de la CExN,  transmite Mediafax. Comitetul Executiv va propune acest lucru Consiliului Naţional, convocat pentru data de 1 august, iar Congresul, stabilit pentru 6-7 septembrie, va valida candidatura.

Surse din PSD, participante la discuţiile informale de la Orăştie, au precizat, pentru MEDIAFAX, că Victor Ponta va candida la alegerile prezidenţiale, fiind singura nominalizare a partidului.

Pottrivit discuţiilor informale din CExN, acest for va înainta propunerea ca Victor Ponta să candideze către Consiliul Naţional, unde se va face şi anunţul formal al acestei candiaturi.

Congresul partidului, care se va reuni la începutul lunii septembrie, va valida candidatura lui Ponta, au mai spus sursele citate.

 

Cele mai citite

Donald Tusk vrea să consolideze granița Poloniei cu Belarusul

Prim-ministrul polonez Donald Tusk a declarat, astăzi, că Varșovia începe lucrările pentru consolidarea întregii granițe estice, deoarece țara se confruntă cu ceea ce el...

FCSB a primit medaliile și trofeul de campioană a României la fotbal. Gigi Becali preocupat de parcursul echipei în cupele europene

Finanţatorul echipei de fotbal FCSB, Gigi Becali, a afirmat, sâmbătă, după partida cu CFR Cluj, pierdută cu scorul de 0-1, la finalul căruia jucătorii...

Donald Tusk vrea să consolideze granița Poloniei cu Belarusul

Prim-ministrul polonez Donald Tusk a declarat, astăzi, că Varșovia începe lucrările pentru consolidarea întregii granițe estice, deoarece țara se confruntă cu ceea ce el...
Ultima oră
Pe aceeași temă