6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăTechTăriceanu spune despre Iohannis că nu are nimic cu liberalismul

Tăriceanu spune despre Iohannis că nu are nimic cu liberalismul

Călin Popescu Tăriceanu îl atacă din nou pe liderul PNL Klaus Iohannis, într-o scrisoare deschisă, afirmând despre acesta că ”Nu are nimic în comun cu liberalismul”. Totodată, Tăriceanu îi cheamă pe liberali să participe la suspendarea lui Băsescu, informează B1Tv.ro.

”Mă adresez pe această cale liberalilor din PNL, acelor colegi alături de care am militat atâția ani pentru liberalism, pentru un partid liberal autentic, puternic, influent, respectat în plan european, popular printre români, dar mai ales unit prin convingerile comune ale membrilor săi”, a scris Tăriceanu.

”Legat de evoluțiile din PNL și relațiile din teritoriu cu PDL, asităm la un haos și o debusolare generală, generată de abandonarea principiilor care au stat întotdeauna la baza acțiunilor politice ale PNL. Cel mai grav este că liderii locali ai PNL sunt forțați prin diverse metode, mai mult sau mai puțin directe, să abandoneze leadership-ul politic în favoarea oamenilor lui Vasile Blaga. (…) Klaus Iohannis are o cotnribuție importantă la slăbirea coeziunii din PNL și a încrederii liberalilor în actuala conducere. Klaus Iohannis se diovedește a fi o mare deziluzie, un instrument eficient manipulat de Vasile Blaga pentru slăbirea forței PNL”, continuă președintele Senatului.

”Zilele acestea am inițiat procesude de suspendare a Președintelui României. Chiar înainte să dau publicității expunerea de motive pentru suspendare, Klaus Iohannis s-a pronunțat, alături de Vasile Blaga, împotrivă. Știm bine că domul Iohannis nu are nimic în comun cu liberalismul, dar e inadmisibil să vândă partidul pentru un ipotetic procentaj de voturi care i-ar putea veni dinspre susținătorii lui Băsescu, iar ceilalți membri ai PNL să asiste la această trădare a electoratului liberal fără să se împotrivească”, se arată în scrisoarea lui Călin Popescu Tăriceanu.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă