10.2 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăTechTeodor Meleșcanu: Nu e nevoie de numirea unu nou director SIE înainte...

Teodor Meleșcanu: Nu e nevoie de numirea unu nou director SIE înainte de alegeri

Teodor Meleșcanu, fostul șef al Serviciul de Informatii Externe şi actual candidat la Preşedinţie, a declarat, marți, că, în opinia sa, nu este necesară numirea unui nou director al Serviciului înainte de alegerile prezidențiale, informează MediafaxEl a amenționat că, înainte de a-și da demisia, l-a delegat pe generalul Silviu Predoiu să conducă interimar SIE. ”Această comunicare am pus-o și în scrisoarea pe care am adresat-o președintelui Traian Băsescu”, a adăugat Meleșcanu.

Victor Ponta  a declarat, marşi dimineaţa, că preşedintele Traian Băsescu nu are niciun fel de legitimitate să mai propună ceva, astfel că noul şef al Serviciului de Informaţii Externe  trebuie propus Parlamentului de către viitorul preşedinte al ţării. El a adăugat că adjunctul directorului SIE, care asigură conducerea serviciului în această perioadă, este o persoană cu experienţă şi a mai condus instituţia ca interimar în 2006.

Generalul Silviu Predoiu, adjunct al directorului Serviciului de Informaţii Externe, asigură conducerea Serviciului după demisia din funcţie a directorului Teodor Meleşcanu, conform unui comunicat al SIE, postat pe site-ul instituţiei. Generalul Predoiu este adjunct al directorului SIE din 2005.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă