13.3 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăTechTheodor Stolojan consideră că Traian Băsescu nu ar trebui să candideze la...

Theodor Stolojan consideră că Traian Băsescu nu ar trebui să candideze la Primăria Capitalei

Europarlamentarul Theodor Stolojan consideră că fostul președinte Traian Băsescu nu ar trebui să candideze la funcția de primar al Municipiului București, informează Agerpres.

Întrebat vineri, într-o conferinţă de presă, dacă consideră oportună o candidatură a lui Traian Băsescu, preşedintele Partidului Mişcarea Populară, pentru postul de primar al Capitalei, Theodor Stolojan a răspuns că nu crede că ar fi „oportun”.

Citește și: Ce intenţii are Traian Băsescu cu PMP

„Nu cred că ar fi oportună, pentru că dânsul atunci când era preşedinte făcea următoarele declaraţii publice: când ai fost preşedintele României nu mai poţi să te bagi în fel de fel alte funcţii, după ce ai fost preşedinte. De aceea, după cum ştiţi, după legislaţia românească cel care a fost preşedintele României are asigurat până la sfârşitul vieţii un salariu foarte bun, o casă, o gardă de corp, deci ţara a avut grijă de foştii preşedinţi. Eu cred că aşa ar fi bine, dar dânsul va decide singur ce are de făcut”. 

Citește și: Traian Băsescu, despre alegerile din 6 iunie

Stolojan a spus că nu a mai vorbit cu Traian Băsescu de mult timp. Europarlamentarul a afirmat că ultima dată s-a întâlnit cu Băsescu în studioul unei televiziuni din Bucureşti, la o emisiune.

 

Cele mai citite

Ciolacu laudă candidații PSD la funcții de primar. Au “ambiția de a face lucruri”

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, anunță candidații PSD la funcții de primar în municipiul București, lăudându-i pentru faptul că au "ambiția de a face lucruri". Este...

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...

Dotează eficient și igienic spațiile sanitare ale afacerii tale!

Atunci când gestionezi o afacere este important să acorzi o atenție deosebită și spațiilor sanitare. Acestea nu trebuie să fie doar curate, ci și...
Ultima oră
Pe aceeași temă