4.9 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăTechÎntâlnire Traian Băsescu - Emil Boc, fără discuții politice

Întâlnire Traian Băsescu – Emil Boc, fără discuții politice

Liderul Mişcării Populare, Traian Băsescu, şi primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc (PNL), s-au întâlnit, vineri seară, la un hotel din Cluj, alături de mai mulțu membi ai MP, informează Mediafax.

Fostul președinte Traian Băsescu a ajuns, vineri seara, în Cluj-Napoca, unde va participa, sâmbătă, la o întâlnire regională a Mişcării Populare, care va avea loc la Cinema “Florin Piersic”.

Întrebat de jurnalişti, la intrarea în hotel, dacă va avea o întâlnire şi cu Emil Boc, Băsescu a răspuns că nu a fixat o întâlnire. Mai mult, el a precizat că dacă Emil Boc află de sosirea liderului MP, ”dă un semnal”. După o jumătate de oră, la hotel a venit Emil Boc, dar a refuzat să facă declarații.

Emil Boc a fost întâmpinatm în holul hotelului, de Traian Băsescu şi de membrii MP care îl însoţeau. Boc şi Băsescu s-au salutat cordial, după care s-au aşezat la o masă în holul hotelului, relatează surse.

Traian Băsescu va participa, sâmbătă, la Cluj-Napoca, la o întâlnire regională a Mişcării Populare, care va avea loc la Cinema “Florin Piersic”.

După întâlnirea cu Traian Băsescu, primarul Clujului, Emil Boc, a declarat, că a dorit să îl salute pe fostul președinte și nu au discutat politică, iar întâlnirea a fost una obișnuită pentru doi oameni care “au fost, la un moment dat, în fruntea unor instituţii fundamentale” şi care se cunosc de 20 de ani.

“Nu am făcut politică, politică fac alţii. Nu am discutat niciun fel de aspect legat de Mişcarea Populară, de PNL, au fost subiecte excluse din dezbatere. A fost o reîntâlnire a doi oameni care au fost, la un moment dat, în fruntea unor instituţii fundamentale ale statului român şi, în primul rând, a doi oameni care se cunosc de aproape 20 de ani”, a afirmat primarul Clujului. 

 

 

Cele mai citite

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Ce trebuie să ai în vedere atunci când dorești să achiziționezi o barcă?

De la mic la mare, cu toții simțim o atracție deosebită pentru întinderile de apă. Când eram mici, mergeam la râu sau mare și...
Ultima oră
Pe aceeași temă