9.2 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăTechUPDATE. Traian Băsescu, la o berărie în Herăstrău, cu Boc și Udrea,...

UPDATE. Traian Băsescu, la o berărie în Herăstrău, cu Boc și Udrea, după marșul PMP. Udrea: Președintele va fi prezent la lansarea programului meu politic

UPDATE 17.44: Preşedintele Traian Băsescu a plecat de la berărie fără să facă declarații presei, relatează Mediafax.

Preşedintele a stat la o masă cu reprezentanţii PMP.

El a fost încadrat la un moment dat de Elena Udrea şi de Emil Boc. Aceştia au fost serviţi cu halbe de bere şi s-au fotografiat alături de oameni veniţi la restaurant sau reprezentanţi ai PMP.

Traian Băsescu a plecat de la berăria din Parcul Herăstrău după aproximativ o oră, fără a face declaraţii.

După plecarea lui Băsescu, au început să plece şi unii dintre reprezentanţii PMP care fuseseră prezenţi.

Liderul PMP Elena Udrea a declarat că Traian Băsescu le-a spus reprezentanţilor PMP că evenimentul organizat de ei duminică a fost "mult mai bun” decât lansarea lui Victor Ponta.

"A spus că a fost un adevărat eveniment pentru un candidat cu valori de dreapta şi că, dacă s-ar lupta şi ceilalţi candidaţi cu actuala guvernare aşa cum facem noi, cei de la Mişcarea Populară, aşa cum o fac eu, alături de domnul Boc, atunci cu siguranţă că şansele PSD de a ocupa toată ţara ar fi de pe acum zero", a susţinut Udrea.

Ea a mai spus că cei de la PMP l-au invitat pe preşedinte la această berărie. "Noi l-am invitat, pentru că ne-a sunat, ne-a felicitat pentru eveniment şi pentru tot efortul pe care-l facem să luptăm cu guvernarea Ponta, cu PSD. Şi l-am invitat să vină aici, pentru că suntem câteva zeci, sute chiar de susţinători ai domnului preşedinte", a afirmat Udrea.

Elena Udrea a mai spus că preşedintele Băsescu va fi prezent la lansarea programului ei politic pentru prezidenţiale.

Președintele Traian Băsescu s-a întâlnit,duminică, după marșul PMP, cu Elena Udrea și Emil Boc, la o berărie din parcul Herăstrău, transmite Mediafax. Șeful statului s-a fotografiat alături de mai mulți clienți ai localului.

Secretarul executiv al PMP Vasile Gherasim a declarat, pentru Mediafax, că reprezentanţii PMP l-au invitat pe preşedintele Traian Băsescu, după marşul organizat duminică de PMP în Capitală, "la o cafea".

"Noi, cei de la PMP, l-am invitat pe preşedinte să bea o cafea cu noi. Suntem cam o sută de militanţi ai partidului veniţi de la marş aici", a precizat Vasile Gherasim.

La sosire, Traian Băsescu s-a fotografiat alături de numeroşi clienţi ai berăriei şi a stat de vorbă cu aceştia.

PMP a orgnizat, duminică, un marş, de la Sala Palatului la Piaţa Victoriei, unde Elena Udrea şi alţi lideri PMP şi PNŢCD au susţinut discursuri, susţinând candidatura acesteia la alegerile prezidenţiale.

Cele mai citite

În timp ce Iohannis se află în Coreea de Sud, Coreea de Nord a simulat un “contraatac nuclear”

Armata din Coreea de Nord a simulat un "contraatac nuclear" împotriva Coreii de Sud, chiar în perioada în care o delegație oficială din România,...

Deficitul bugetar al României, conform Eurostat, a fost 6,6 la sută din PIB, avertizează Drulă

Deficitul bugetar real al României în anul 2023 a fost 6,6 la sută din PIB, avertizează deputatul Cătălin Drulă, președintele USR. Liderul USR precizează că...

În timp ce Iohannis se află în Coreea de Sud, Coreea de Nord a simulat un “contraatac nuclear”

Armata din Coreea de Nord a simulat un "contraatac nuclear" împotriva Coreii de Sud, chiar în perioada în care o delegație oficială din România,...
Ultima oră
Pe aceeași temă