15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăTechTraian Băsescu, mesaj către guvernanți: Patrioții PSD-iști s-au speriat de popor. Nu...

Traian Băsescu, mesaj către guvernanți: Patrioții PSD-iști s-au speriat de popor. Nu vă speriați de cei pe care spuneți că vreți să-l serviți

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a postat un mesaj dedicat celor din Guvern care s-au plâns de faptul că anumiți jurnaliști le-au făcut publice numerele de telefon. Fostul șef al statului le transmite acestora că nu ar trebui să le fie frică de popor și că vor afla foarte multe lucruri dacă îi vor asculta.

Mesajul fostului președinte le spune “patrioților PSD-iști” că ei au început această poveste și că trebuie "să ia viața de politician așa cum este în România".

“Patrioţii PSD-işti s-au speriat de popor.
Patrioţi şi iubitori de popor din PSD, nu vă schimbaţi numerele de telefon, nu vă închideţi conturile de facebook. Luaţi viaţa de politician aşa cum este în România. Şi nu uitaţi, voi aţi început.
Îi văd pe „patrioţii înspăimântaţí” din PSD plângându-se pe toate televiziunile că cineva le-a făcut publice numerele de telefon şi adresele, că primesc ameninţări, înjurături şi blesteme pentru ei, pentru soţii şi copii pe sms, în dialog direct sau pe facebook.

“Patrioţii înpăimântaţi”,se plâng că sunt înfricoşaţi, se simt urmăriţi, îşi simt ameninţată liniştea burgheză de tip socialist, familia, integritatea, averesa, viaţa, drept pentru care, plâng ca nişte spălătorese pe la toate televiziunile.
„Patrioţii înspăimântaţi” de la PSD uită că acum 3 – 4 ani urlau pe stadioane, în pieţe publice, în sate şi oraşe, din străfundul bojocilor lor “Băsescu la puşcărie“. V-aţi întrebat atunci cum se simţea familia mea măi “patrioţi înspăimântaţi” fie că era vorba de soţie sau de cele două fete ? Nu m-am dus să mă plâng la televiziuni. Am considerat că bătălia mea pentru a apăra România de voi are un cost”, transmite Traian Băsescu.

Acesta le mai transmite în același mesaj, că el a fost hăituit de zeci de mii de bucureșteni în anul 2012, și nu s-a plâns public de aceste lucruri, pentru că a considerat “că este constul pentru onoarea de a apăra țara”.

„Vă mai amintiţi “patrioţi înspăimântaţi” că în 2012 mi-aţi trimis în faţa casei zeci de mii de bucureşteni să vadă piscina în care îmi făceam programul de recuperare după operaţia la coloană ? Nici eu şi nici familia nu ne-am plans public, chiar dacă fetele plângeau în casă. Şi atunci am considerat că este costul pentru onoarea de a apăra ţara de voi.
Şi încă ceva măi “Patrioţi înspăimântaţi” de la PSD : adresa reşedinţei mele a fost făcută public cunoscută de colegul vostru Victor Viorel Ponta încă din 2015. 
Telefoanele mele (mobilul şi fixul de acasă) sunt public cunoscute de un an şi jumătate pentru că eu mi-am asumat acest lucru .
Primesc zilnic sute de telefoane şi mesaje, şi nu mă sperii deloc. Mesaje cu ameninţări, altele cu blesteme pentru mine şi familie, altele cu înjurături sau jigniri, altele cu mesaje de la oameni atinşi de aburii alcoolului, dar cele mai multe sunt conversaţii plăcute, altele aspre despre ce am făcut sau despre ce cred oamenii că nu am făcut dar trebuia să fac, cu oameni care vor să discutăm despre ţară sau despre problemele lor . Dar din toate aceste telefoane, plăcute sau nu ca mesaj, aflu o mulţime de lucruri despre oameni fie că sunt în ţară sau munesc în străinătate. Şi atunci îmi spun că merită să nu-mi schimb numărul de telefon”, mai spune fostul șef al statului.

El le mai spune guvernanților că ar fi bine să vărbească cu oamenii, pentru că “merită să fie ascultați", să răspundă la telefon sau pe Facebook, iar înjurăturile pe care le primesc, să le ignore, că nu or să pățească nimic.

“Deci,”Patrioţi înspăimântaţi” de le PSD. Dacă tot aţi avut şansa ca cineva să vă facă publice numerele de telefon, nu vă speriaţi de poporul pe care spuneţi că vreţi să-l serviţi . Răspundeţi poporului la telefon, la sms-uri sau pe facebook. Pe lângă înjurături şi blesteme (de care nu trebuie să vă speriaţi că nu vă face nimeni nimic), veţi afla de la oameni foarte multe lucruri şi vă asigur că merită să-i ascultaţi .
Să auzim numai de bine măi PSD-işti patrioţi iubitori de popor .
PS – Doamnă Grindeanu, fiţi bărbată şi nu lăcrimaţi pentru câteva fluerături. Sunteţi soţia Primului Ministru al Guvernului României, ce Dumnezeu. Asta-i viaţa în stratosferă, iar dacă aveţi nevoie de ceva curaj, sunaţi-o pe Maria.”

Cele mai citite

Coreea de Nord l-a primit pe șeful spionajului rus

O delegație a Biroului de Informații Externe al Rusiei a vizitat capitala nord-coreeană Phenian între luni și miercuri și a discutat despre stimularea cooperării...

Un bărbat din Harghita a găsit un proiectil și două cartușe în curtea casei

Un bărbat dintr-un sat din Harghita a sunat miercuri seara la 112 și a anunțat că a găsit în curte în urma unor săpături,...

Rolul ficatului în eliminarea toxinelor din organism

Una dintre principalele funcţii ale ficatului este detoxifierea. Acest organ esenţial al organismului este responsabil pentru metabolizarea şi eliminarea toxinelor, curăţarea sângelui prin filtrarea...
Ultima oră
Pe aceeași temă