9.9 C
București
luni, 22 aprilie 2024
AcasăTechTraian Băsescu, plin de sentimentalisme după vechiul electorat PDL. Fostul şef de...

Traian Băsescu, plin de sentimentalisme după vechiul electorat PDL. Fostul şef de stat îi critică dur pe politicienii care au dus la desfiinţarea partidului

Fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, îi critică dur, într-o postare pe pagina sa de Facebook, pe foştii lideri democrat-liberali Vasile Blaga, Sulfina Barbu, Anca Boagiu şi Gheorghe Falcă pentru că au condus la desfiinţarea partidului PDL.

Îmi este dor!
Pe 17 mai 2012, liderul PDL Sulfina Barbu făcea următoarea declarație pentru Mediafax: "Crin Antonescu a spus cu câteva luni în urmă că îşi doreşte desfiinţarea PDL. Crin Antonescu i-a convins pe colegii de la USL să vină cu modificarea legii electorale în scopul desfiinţării PDL. Îi asigur că nu vor reuşi, cum n-a reuşit nici Adrian Năstase în 2003".

Uite că nu a reușit nici Năstase, nici Crin Antonescu, nici Victor Viorel Ponta și nici USL-ul. Paradoxal, cei care au reușit să desființeze PDL se numesc Vasile Blaga, Sulfina Barbu, Anca Boagiu, Ghiță Falcă… Oare ce-ați fi fost voi fără PDL?

Preşedintele PMP mai adaugă că faptul că îi este dor de electoratul PDL, un electorat format din oameni entuziaşti şi energici.

Părerea mea de rău nu este pentru foștii lideri PDL. Ei au devenit acum neînsemnați lideri PNL și n-aș putea spune că mă prăpădesc de dorul lor.
Îmi este însă dor de determinarea și entuziasmul unic, incredibil al electoratului fostului PDL, fie că erau oameni tineri, oameni maturi sau pensionari. Acest entuziasm unic n-a putut fi “fuzionat”.

Dar acest entuziasm m-a făcut de două ori Președinte al României.

 

Cele mai citite

Consecințele unui linșaj mediatic

Lapidarea doctorului Cătălin Cârstoiu în piața publică este cea mai clară radiografie a societății românești. Nimeni din breasla medicală nu i-a sărit în apărare,...

Taiwanul mulțumește Statelor Unite pentru ajutorul militar de 2 miliarde USD

Guvernul din Taiwan a mulțumit Statelor Unite pentru ajutorul militar de circa 2 miliarde de dolari care a fost aprobat de Congres. Pachetul de ajutor...

Președintele Iohannis a ajuns în Coreea de Sud

Delegația oficială condusă de președintele Klaus Iohannis a ajuns în Coreea de Sud, într-o vizită care va dura trei zile. Cele mai importante momente din...
Ultima oră
Pe aceeași temă