22.8 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăTechTraian Băsescu, precizări despre rolul său în cadrul alegerilor parlamentare din această...

Traian Băsescu, precizări despre rolul său în cadrul alegerilor parlamentare din această toamnă: Foarte probabil voi candida

Invitat pe platoul emisiunii “Dosar de politician” la B1 Tv, moderată de Silviu Mănăstire, preşedintele PMP, Traian Băsescu, a declarat că este foarte posibil să candideze la alegerile parlamentare din această toamnă, având o experienţă care poate fi utilă României.

"Eu văd discuțiile în organizații, foarte probabil voi candida, ceea ce nu înseamnă că înainte de a anunța public candidatura și oficial nu se va termina studiul sociologic pe care îl avem în lucru, să văd dacă sunt util sau nu partidului. Partidul spune că aș fi util, dar eu vreau să mă conving și științific", a precizat Traian Băsescu.

Fostul şef de stat a menţionat că partidul său a reuşit să obţină 221.000 de semnături valide și încă 100.000 de semnături se află la verificare pentru a nu apărea surprize neplăcute.

"Să nu fie surprize, pentru că au fost liste care s-au trimis înapoi pentru că la CNP în loc să aibă opt cifre avea șapte. Operatorul greșise una", a susținut Băsescu.

Întrebat dacă scandalurile din ultima perioadă în care a fost implicat i-au afectat imaginea publică, fostul preşedinte al României a afirmat că timp de 12 ani a fost ţinta numeroaselor atacuri venite din partea politicienilor, dar şi din spaţiul public.

“Eu am fost în dispute publice extrem de dure de 12 ani. Nu sunt un politician nou, singurul meu contraargument poate fi: am o experiență uriașă, vreau să o folosesc în continuare", a spus Băsescu.

 

Cele mai citite

Alin Burcea (ANAT): Ne vom zbate pentru înfiinţarea Agenţiei Naţionale pentru Turism, în subordinea premierului

Alin Burcea a spus că va solicita înfiinţarea Agenţiei Naţionale pentru Turism, organism care să se afle direct în subordinea premierului. "Ceea ce ne propunem...

FMI a revizuit în scădere, la 2,8%, estimările privind creşterea economiei româneşti în acest an

Fondul Monetar Internaţional (FMI) a revizuit în scădere estimările privind creşterea economiei româneşti în acest an, de la 3,8% cât estima în octombrie, până...

Tu cum îți crești șansele de câștig la păcănele? TOP 5 sfaturi pentru a NU te baza doar pe noroc!

Lumina orbitoare a reflectoarelor, sunetul amețitor al clopoțeilor și senzația inimii care pulsează odată cu rotirea tamburului. Păcănelele online reușesc să ne captiveze cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă