23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăTechTraian Băsescu o atacă pe Cristina Guseth

Traian Băsescu o atacă pe Cristina Guseth

Liderul partidului Mișcarea Populară, Traian Băsescu, a lansat un atac la adresa Cristinei Guseth, propunerea lui Dacian Cioloș pentru portofoliul de la Justiție, despre care a spus că a pozat în ipostaze indecente în Vama Veche. 

Fostul șef de stat a făcut aceste declarații în contextul în care nominalizarea lui Andrei Baciu la Ministerul Sănătății a fost retrasă de Dacian Cioloș, după ce au apărut poze cu el de pe când era fotomodel. 

Citește și: FOTO: De pe podium în Parlament. Politicienii care au fost fotomodele

Astfel, referitor la Andrei Baciu, fostul șef de stat a precizat că  “a fost făcut praf o tânără speranță a Sănătății, care, ce-i drept nu avea nici rezidențiatul, pentru că era în chiloței și își arăta pătrățelele de pe burtică”.

“Să știți că și pe doamna Guseth o găsiți în aceleași ipostaze la Vama Veche. Dacă veți căuta, veți găsi”, a adăugat Traian Băsescu.

Premierul desemnat, Dacian Cioloş, a declarat luni că l-a retras pe Andrei Baciu din lista cu miniştri imediat ce a văzut unele informaţii din presă. Mai mult, Cioloș a admis că a aflat că este rezident abia după ce l-a propus ministru al Sănătăţii. 

Citește și: Schimbare de ultimă oră: Mișcarea Populară NU va vota noul Guvern

Traian Băsescu a anunțat, luni seara, că după ce a văzut programul de guvernare al lui Dacian Cioloș, Mișcarea Populară nu va vota pentru învestirea Guvernului format de fostul comisar european. 

Cele mai citite

Atenționare Cod galben de vânt puternic în 15 județe din țară

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o atenţionare Cod galben de vânt puternic valabilă vineri, până la ora 18:00, în 15 judeţe, şi o...

Antrenor dat afară pentru că a avut o relație cu o jucătoare. Anunțul clubului englez Leicester City

Formația engleză de fotbal feminin Leicester City și-a concediat antrenorul, pe Willie Kirk, după ce acesta a fost acuzat că a încălcat codul de...

Nicolae Ciucă, la 20 de ani de la aderarea României la NATO: „Aceste două decenii au reprezentat cea mai bună perioadă din istoria noastră”

Preşedintele Senatului, liderul PNL Nicolae Ciucă, a evidenţiat, vineri, într-un mesaj transmis cu prilejul împlinirii a 20 de ani de la admiterea României în...
Ultima oră
Pe aceeași temă