6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăTechTraian Băsescu păstrează misterul cu privire la o eventuală candidatură la Primăria...

Traian Băsescu păstrează misterul cu privire la o eventuală candidatură la Primăria Capitalei

Fostul președinte și liderul Mișcării Populare, Traian Băsescu, a declarat, sâmbătă, că nu a luat încă o decizie cu privire la o eventuală candidatură la Primăria Capitalei, informează Agerpres.

Traian Băsescu a participat, sâmbătă, la evenimentul de lansare a candidaților Mișcării Populare din județul Argeș. Întrebat dacă va candida la Primăria Capitalei, Băsescu a răspuns: „Asta vedem. Vedem, vedem”.

Când un jurnalist i-a spus că din discursul susţinut la lansarea candidaţilor MP din Argeş a reieşit că nu ar mai fi interesat să ocupe o funcţie publică, fostul preşedinte a replicat că mesajul a fost de fapt altul. „Ăsta e discursul meu peste tot. Nu e o noutate. Oamenii să înţeleagă că e partidul lor, nu al meu”, a mai spus Traian Băsescu. 

Citește și: Mesajul președintelui MP către Blaga: Este mai onorabil să fii caporal sub Băsescu decât soldat prost sub Gorghiu

Evenimentul de la Pitești nu a fost lipsit de incidente. Astfel, un bărbat a fost scos din sala Casei de Cultură a Sindicatelor, din cauză insistenței sale. El a dorit să discute cu Traian Băsescu, iar apoi a început să vocifereze. La finalul festivităţii de lansare a candidaţilor, preşedintele MP, Traian Băsescu, le-a spus celor prezenţi că a aflat cine este bărbatul şi care erau nemulţumirile lui. „Numele lui este Bogdan Sucitu şi avea o mare problemă, îl urmăreau extratereştrii. De zece ani îl urmăresc. Onaca (secretarul general al PMP – n.r.) i-a promis că o să vorbesc cu extratereştrii şi s-a liniştit”, a detaliat Băsescu. 

Vineri, președintele MP i-a transmis copreședintelui PNL Vasile Blaga că va candida pentru Primăria Municipiului București dacă și el își va anunța candidatura, în locul lui Marian Munteanu, potrivit unui mesaj postat pe pagina sa de Facebook. Traian Băsescu a glumit precizând că ar intra în competiție „doar pentru a-i administra o bătaie electorală soră cu moartea”.

Citește și: Pitești: Incident în timpul lansării candidaților MP. Un bărbat a fost din sală, din cauza insistenței. Traian Băsescu: Îl urmăreau extratereştrii

„Din presă înţeleg că Vasile Blaga mă invită în ring pentru alegerile la Primăria Generală a Capitalei. Dragă Vasile, dacă este adevărat, te rog ai grijă ce-ţi doreşti. (…) Dragă Vasile, dacă vrei să fii sigur că eu intru în competiţie (sau în ring cum îţi place ţie să spui), anunţă tu că vei candida la alegerile pentru Primăria Generală a Capitalei în locul lui Marian Munteanu. Te asigur că atunci voi intra şi eu în competiţie, doar pentru a-ţi administra o bătaie electorală soră cu moartea, muuuult mai rău decât te-a bătut Oprescu în 2008″, a scris Traian Băsescu pe Facebook. 

Citește și: Theodor Stolojan consideră că Traian Băsescu nu ar trebui să candideze la Primăria Capitalei

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă