10.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăTechTurcan: Victor Ponta nu va mai apuca să-şi doneze salariul majorat, în...

Turcan: Victor Ponta nu va mai apuca să-şi doneze salariul majorat, în septembrie îl demitem

Premierul Victor Ponta nu va apuca să doneze majorarea de salariu către echipa de baschet a clubului Steaua decât timp de o lună, deoarece în septembrie îl demitem, a anunțat vicepreședinta PNL Raluca Turcan pentru RFI. 

“Mi se pare complet demagogic şi lipsit de credibilitate, pentru că nu cred că premierul va mai ajunge să-şi doneze salariul sau cel puţin va face lucrul acesta pentru o lună de zile, întrucât am credinţa fermă că în septembrie guvernarea se va schimba. Acest Guvern condus de Victor Ponta este lipsit de credibilitate şi lipsit de forţa de a da economiei României acel impuls pentru a da bunăstare populaţiei”, a declarat Turcan. 

Citește și: Victor Ponta își donează mărirea de salariu. Cine va primi banii

De asemenea, vicepreședinta PNL a subliniat că premierul Victor Ponta își pregătește o ieșire rezonabilă de la conducere. 

“Victor Ponta nu face decât să-şi numere zilele, să contabilizeze beneficii pentru el şi pentru PSD la guvernare şi să-şi pregătească cel mai probabil o ieşire rezonabilă”, a explicat Turcan. 

Premierul Victor Ponta a scris pe Facebook că din 1 august donează diferenţa de salariu primită prin “faimoasa ordonanţă” echipei de baschet a clubului Steaua, care anul acesta joacă din nou, după mulţi ani, într-o competiţie europeană.

Salariile demnitarilor vor fi majorate de la 1 august, sumele necesare aplicării acestor creşteri fiind incluse în buget la rectificarea bugetară de marţi.

Cele mai citite

Adrian Oianu, fost consilier local PNL, s-a înscris în PER și face echipă cu Dan Podaru

Fostul consilier local al sectorului 1 din partea PNL Adrian Oianu s-a înscris în Partidul Ecologist Român și va face echipă cu candidatul acestei...

Fostul președinte Ion Iliescu, audiat acasă de procurori, în dosarul Mineriadei

O echipă de anchetatori de la Parchetul General a mers, vineri dimineaţa, la locuinţa lui Ion Iliescu, pentru a-l anunţa pe fostul preşedinte că...

Rafael Nadal, ca-n vremurile bune! Spaniolul s-a calificat în runda a doua a turneului ATP Masters 1.000 de la Madrid

Jucătorul spaniol de tenis Rafael Nadal, în vârstă de 37 de ani, a obținut o victorie impresionantă joi, calificându-se în runda a doua a...
Ultima oră
Pe aceeași temă