18.9 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăTechUDMR va dubla numărul tinerilor

UDMR va dubla numărul tinerilor

UDMR a decis să promoveze mai mult candidați femei și tineri, anunță membrii conducerii centrale a acestei formațiuni politice. ”La alegerile locale din vara acestui an, o treime din candidații de pe listele Uniunii vor fi oameni noi, iar numărul tinerilor și femeilor va fi dublat față de alegerile din urmă cu patru ani”, a declarat, la Cluj, Peter Kovács, președintele executiv al UDMR. Azi, debutează în mod oficial perioada electorală, odată cu etapa strângerii semnăturilor de susținere necesare candidaturilor la alegerile locale.

”Perioada următoare va fi un prilej bun pentru a asculta părerile oamenilor, precum și pentru a le vorbi despre rezultatele obținute de UDMR la toate nivelele de reprezentare a comunității maghiare: local, parlamentar și european”, a adăugat Peter Kovács.

Președintele executiv al UDMR a precizat, de asemenea, că Uniunea pregătește mulți candidați noi, reprezentanți credibili ai comunităților locale, cu viziuni și proiecte ambițioase, realizabile și orientate spre rezultate concrete.

”În urmă cu un an, la Congresul UDMR am decis că vom sprijini îndeosebi tinerii și femeile, în asumarea unui rol în munca de reprezentare a intereselor comunității maghiare. Viziunile și proiectele lor dau un nou impuls planurilor noastre. Noilor candidați li se vor alătura și oameni care, prin experiența și profesionalismul lor din ultimii patru ani, au dat dovadă de rezultate în domeniul administrației publice locale și județene. Contăm pe prezența și munca tuturor celor care vor să se dedice activității de reprezentare a comunităților maghiare”, a mai spus Peter Kovacs.

La Cluj-Napoca, pentru funcția de primar al Clujului va candida Anna Horvath, actual viceprimar și fost secretar de stat. 

 

Cele mai citite

Tragedie la Marea Neagră! O navă s-a scufundat. Trei persoane sunt date dispărute

Sâmbătă dimineață, o navă sub pavilion tanzanian s-a scufundat în Marea Neagră, la 26 de mile marine de Sf. Gheorghe, anunță Autoritatea Navală Română....

Iuliana Beregoi, despre cum reușește să se împartă între viața profesională și cea personală: “Sincer…”

Iuliana Beregoi este recunoscută ca una dintre cele mai apreciate artiste, vloggerițe și actrițe din România și Republica Moldova. La doar 19 ani, tânăra...

A fost găsită fetița dispărută la Iași. Alazaroaie Riana Danielle a plecat de la școală, dar nu mai ajunsese acasă

ALAZAROAIE RIANA DANIELLE are 10 ani și fusese văzută ultima dată purtând uniforma școlară. La momentul dispariției, ea se afla pe raza municipiului Iași,...
Ultima oră
Pe aceeași temă