10.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăTechUdrea: Ponta va pierde alegerile. Va avea timp să stea la televizor...

Udrea: Ponta va pierde alegerile. Va avea timp să stea la televizor şi să mânce floricele

Preşedintele Partidului Mişcarea Populară, Elena Udrea, a declarat luni, într-o conferinţă de presă la Alba Iulia, că după ce premierul Victor Ponta va pierde şi preşedinţia partidului şi funcţia de prim-ministru va avea tot timpul să mănânce floricele la televizor şi i-a recomandat să îşi facă provizii deoarece asta va face şi după alegeri. Şi asta nu e tot. Udrea a mai spus că se aşteaptă ca  PSD să încerce să fraudeze alegerile, informează Mediafax.

"Atât respect are pentru electorat încât nu vrea să participe la această competiţie. Este foarte bine, o să particip eu. Îi recomand, dacă tot vrea să îşi ia popcorn, să îşi facă provizii serioase pentru că în următorii ani asta va face: va sta şi va mânca popcorn şi o să bea Coca-Cola, altceva nu va avea de făcut pentru că nu numai că nu va ajunge la Cotroceni, dar după ce va pierde această campanie electorală, după ce va pierde competiţia pentru Preşedinţia România va pierde şi preşedinţia partidului şi funcţia de prim-ministru şi va avea tot timpul să stea să mănânce floricele la televizor", a spus Udrea.

În altă ordine de idei, Elena Udrea a afirmat că se aşteaptă ca PSD să încerce şi în acest an să "fraudeze" alegerile.

"Noi ştim că la toate alegerile Partidul Social Democrat caută metode de fraudare a acestora, de la a convinge electoratul să voteze cu tot felul de mijloace ilegale, cadouri pe care le fac în campanie, de la a folosi fondurile guvernamentale pentru a motiva primari sau chiar alegători ca să voteze, până la persoane decedate care votează, oameni care lucrează în afara ţării şi care apar pe listele de votanţi. Ştim metodele pe care le folosesc cei de la PSD, mă aştept să le folosească şi de data aceasta, dar ştiţi că în 2004 a fost un slogan: «Nu puteţi voi fura cât putem noi vota». Speranţa mea este că oamenii vor înţelege că nu se joacă acum între partide sau nu se joacă destinul unor oameni politici. Nici vorbă. Se joacă în această toamnă destinul României", a spus Udrea.

Liderul PMP a adăugat că, dacă românii îi vor lăsa să iasă la vot doar "pe aceia care se lasă amăgiţi, păcăliţi, manipulaţi de PSD şi Victor Ponta", atunci România riscă să se întoarcă în epoca lui Ion Iliescu şi Adrian Năstase.

Preşedintele PMP, Elena Udrea, se află, luni, într-o vizită la Alba Iulia, unde în cursul dimineţii a alergat în Cetatea Alba Carolina, apoi a avut o întâlnire cu presa, iar ulterior va vizita o societate comercială care produce porţelan. Udrea s-a aflat, duminică seară, la Sebeş, unde a participat la manifestările organizate în cadrul Zilelor Oraşului.

 

Cele mai citite

Taylor Swift, atac la adresa lui Kim Kardashian? “thanK you aIMee”

Swift, în vârstă de 34 de ani, și-a surprins fanii în primele ore ale zilei de 19 aprilie, după ce a lansat un album...

Un bărbat a fost arestat după ce a amenințat că se aruncă în aer la consulatul Iranului la Paris

Poliția franceză a arestat un bărbat care a amenințat că se va arunca în aer la consulatul Iranului din Paris, dar la percheziție s-a...

OFICIAL. Cristian Popescu Piedone, primul candidat înscris în cursa pentru Primăria Capitalei. “Astăzi se închid zvonurile că mă voi retrage”

Cristian Popescu Piedone, președintele Partidului Umanist Social Liberal, este primul candidat înscris oficial în cursa pentru funcția de primar general. Cristian Popescu Piedone și-a depus...
Ultima oră
Pe aceeași temă