8.8 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăTechUn lider liberal acuză Guvernul că a blocat administraţiile locale. Care este...

Un lider liberal acuză Guvernul că a blocat administraţiile locale. Care este motivul

Alin Tişe, senator şi vicepreşedinte PNL, cere Guvernului să emită, în regim de urgenţă, o Hotărâre de Guvern privind regulamentul de ridicare a maşinilor parcate ilegal. Tişe a mai adăugat că în caz contrat va elabora el un proiect de lege pe această temă care să fie dezbătut şi aprobat de Parlament, anunţă Mediafax.

Guvernul Ponta blochează administraţiile locale pentru că nu a elaborat un regulament de ridicare a maşinilor parcate ilegal. În luna mai, a dat o OUG că va emite o Hotărâre de Guvern prin care va face un regulament, dar nu a mai făcut nimic. În momentul de faţă, nicio primărie nu poate ridica nicio maşină parcată ilegal şi nu poate încasa bani din această operaţiune. Cer Guvernului Ponta să emită, de urgenţă, o HG şi să stabileacă regulamentul de ridicare a maşinilor pe toată ţara sau să lase primăriile să elaboreze regulamente locale. Dacă nu o face, voi promova un proiect de lege cu acest regulament, îl supun în plen ca să fie votat în Parlament”, a spus Tişe.

“Această atitudine demonstrează o desconsiderare a administraţiei publice locale din partea Guvernului”, a mai spus vicepreşedintele liberal.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă