13.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăTechUSR a depus 350.000 de semnături pentru alegerile parlamentare. Nicuşor Dan va...

USR a depus 350.000 de semnături pentru alegerile parlamentare. Nicuşor Dan va candida la Cameră

Uniunea Salvaţi România a depus la Biroul Electoral Central 350.000 de semnături pentru participarea la alegerile parlamentare din 11 decembrie, iar liderul USR, Nicuşor Dan, a declarat că, probabil, va candida pentru Camera Deputaţilor, informează News.ro.

După depunerea semnăturilor, Nicuşor Dan a declarat că a venit la BEC cu 350.000 de semnături, din care 130.000 strânse în ultimele trei zile.

”Vrem să mulţumim oamenilor care au semnat pentru noi. Am strâns semnăturile astea pe bune. Vrem să mulţumim oamenilor care au strâns semnăturile pentru noi. Au fost câteva mii de oameni care, din proprie iniţiativă, au mers la colegii lor, la rudele lor şi ne-au adus 10, 80, 50 de semnături. Nu o să uităm că, prin efortul lor, putem să propunem listele pentru alegerile parlamentare”, a spus Nicuşor Dan, care a acuzat unele ”obstacole puse de autorităţile locale”.

Întrebat dacă el va candida la alegerile parlamentare, Nicuşor Dan a spus că ”foarte probabil” va candida pentru un post de deputat în Capitală.

.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Taiwanul anunță că a detectat 21 de avioane militare chineze în jurul insulei

21 de avioane militare chineze au fost detectate în jurul Insulei Taiwan începând cu ora locală 8:15 (0:15 GMT), a anunţat sâmbătă Ministerul Apărării...

VIDEO. “Am început să am psihoze”. Cuplul din showbiz care s-a despărțit după patru ani de relație

Una dintre cele mai cunoscute influencerițe din România a făcut marele anunț: s-a despărțit de iubitul ei. Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu au făcut...

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...
Ultima oră
Pe aceeași temă