4.9 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăTechValeriu Zgonea, noul președinte executiv al PSD

Valeriu Zgonea, noul președinte executiv al PSD

Președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, a fost ales, duminică, în funcția de președinte executiv al Partidului Social-Democrat, potrivit Mediafax.

Cele zece posturi de vicepreședinte alocate bărbaților vor fi ocupate de Andrei Dolineaschi, Victor Negrescu, Georgian Pop, Ionuț Vulpescu, Nicolae Bănicioiu, Mihai Tudose, Ștefan Viorel, Gheorghe Șimon, Gabriel Vlase și Mihai Chirică.

Citește și: Congresul PSD. Cum se desfășoară bătălia pentru eșalonul doi. Dragnea către Ponta: “Să nu ne mai faci vreo nefăcută”

Cele patru posturi de vicepreședinte rezervate femeilor au fost câștigate de Gabriela Firea, Olguța Vasilescu, Ecaterina Andronescu și Doina Pană.

La Congresul PSD de duminică au participat 4030 de candidați. Astfel, duminică, delegații au votat membri Biroului Permanent Național și l-au validat pe Liviu Dragnea în funcția de președinte al partidului, ales, deja, de toți membrii de partid cu 97% din voturi. 

Cea mai importantă funcție pusă la bătaie duminică este cea de președinte executiv. Pentru acest post  s-au înscris în cursă președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, și fostul ministru Constantin Niță. Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anunțat, în mai multe rânduri, că îl va susține pe Zgonea pentru această funcție.

 

 

Cele mai citite

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...
Ultima oră
Pe aceeași temă