8.7 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăTechVanghelie: Nu sunt prieten cu Ponta, dar este important un preşedinte de...

Vanghelie: Nu sunt prieten cu Ponta, dar este important un preşedinte de stânga

Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a declarat, miercuri, la o reuniune electorală la care a participat şi preşedintele PSD, Victor Ponta, că nu este prieten cu acesta, dar iubeşte PSD şi că este mai important decât orice un preşedinte de stânga în România, relatează Mediafax.

"Nu sunt prieten cu Victor Ponta, dar iubesc partidul şi cred că e mai important decât orice un preşedinte de stânga în România. Nu trebuie neapărat să ne înţelegem întotdeauna, dar trebuie să ne înţelegem în interesul dumneavostră (al social-democraţilor, n.r.) Şi cred că o să fie şi prietenul meu, dacă iese preşedinte", a spus Vanghelie.

El a spus că îşi doreşte ca Victor Ponta să obţină în Bucureşti 45% din voturi în turul întâi al prezidenţialelor, adăugând că este sigur că în turul secund preşedintele PSD va obţine 55% în Capitală.

"Am un pariu cu mine că Sectorul 5 va fi în primele cinci judeţe din România", a mai spus Vanghelie.

El şi-a luat angajamentul că până se va termina campania electorală nu se va mai bate şi nu se va mai supăra cu nimeni, arătând că îşi doreşte ca Victor Ponta să câştige alegerile.

La rândul său, preşedintele PSD, Victor Ponta, a arătat că are numai prieteni în sală şi că după ce va câştiga alegerile va avea şi mai mulţi prieteni.

"Am numai prieteni în sală. După ce voi fi preşedintele României, o să am şi mai mulţi prieteni", a spus Ponta.

Miercuri seară, la Sala Palatului, a avut loc reuniunea electorală a social-democraţilor din organizaţiile PSD Sector 1, Sector 5 şi Sector 6.

Cele mai citite

Cătălin Cîrstoiu declară că a fost la clinica privată pentru a-și ajuta colegii

Cătălin Cîrstoiu, candidatul coaliţiei PSD-PNL pentru funcţia de primar general al Capitalei, a declarat miercuri seara că a fost la clinica privată deţinută de...

Motivul incredibil pentru care Israelul a blocat ajutoare cruciale pentru Gaza

Israelul a blocat ajutoare cruciale din motive de securitate insuficiente, a declarat șeful unei organizații de caritate care încearcă să trimită echipamente în Gaza,...

Iranul continuă ameninţările: Suntem gata să ne lovim inamicii cu avioane supersonice rusești

Prim-ministrul Benjamin Netanyahu la începutul şedinţei cabinetului: „ Vin acum de la întâlnirile cu miniştrii de externe din Marea Britanie şi Germania. Aseară am vorbit...
Ultima oră
Pe aceeași temă