13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăTechVanghelie face dezvăluiri din culisele ședinței PSD: Dragnea a dat vina pe...

Vanghelie face dezvăluiri din culisele ședinței PSD: Dragnea a dat vina pe AMERICANI pentru pierderea alegerilor

Primarul sectorul 5, Marian Vanghelie, exclus joi din PSD, a dezvăluit într-o emisiune tv că în cadrul ședinței de partid Liviu Dragnea a explicat că Victor Ponta a pierdut alegerile din cauza intervenției americanilor.

„Pentru pierderea alegerilor, în versiunea lor sunt de vină americanii. Asta spunea Dragnea. Forțele străine nu au vrut să câștige PSD. S-au pierdut alegerile din cauza modului de a minți. Oamenii s-au prins că ei mint de dimineața până seara”, a declarat Vanghelie, joi seara, într-o intervenție pentru B1 TV. 

Marian Vanghelia s-a arătat revoltat că în ședinta PSD nu s-a făcut o analiză despre pierderea alegerilor prezidențiale.

”Nici nu știu cum se poate defini această întâmplare. Pur și simplu, nu a avut nicio legătură ceea ce ar fi trebuit să discutăm cu ce am discutat. Cred că ar fi trebuit să facem o analiză asupra întâmplărilor din campania electorală. Ni s-au dat două teme false: când facem Congresul și ce facem cu echipa (…) Nu am apucat să fiu membru în Partidul Comunist, dar cred că daca acei oameni cu demnitate, că au fost, vedeau mascarada din seara asta, cred că nu le venea să creadă. Totul a fost un circ, problema era dacă ne apropiem de Congres, mai avem contracandidați? Cum îi eliminăm?”, a afirmat Marian Vanghelie.

Comitetul Executiv Naţional al PSD a votat, joi, excluderea din partid a lui Mircea Geoană, Marian Vanghelie şi Dan Şova.

Cele mai citite

Zeci de angajați ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor fi disponibilizați de luni

Circa 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni,...

România intră în Schengen cu spațiul aerian și maritim din 31 martie. Precizările chestorului Bogdan Despescu

Chestorul general de poliţie Bogdan Despescu, secretar de stat în MAI, a afirmat, joi, că, începând cu ziua de duminică, odată cu intrarea în...

România deschide dosare penale pentru spectacolele pirotehnice de pe stadioane; Ungaria se mândrește cu ele. FOTO

În țara noastră, introducerea de articole pirotehnice pe arenele sportive este interzisă, iar președintele FC Rapid București, Daniel Nicolae, și un lider galeriei giuleștene...
Ultima oră
Pe aceeași temă