27.2 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăTechVasile Blaga are planuri măreţe cu PNL

Vasile Blaga are planuri măreţe cu PNL

Copreşedintele PNL Vasile Blaga a declarat, miercuri, în cadrul concertului dedicat aniversării a 140 de la înfiinţarea formaţiunii, că peste trei ani, PNL va trebui să aibă rezultate consistente la guvernare, informează Mediafax.

“Avem un proiect de guvernare care este în spiritul programului preşedintelui Klaus Iohannis. Peste 3 ani la 100 de ani de la marea unire va trebui să avem rezultate consistente la guvernare pe calea desfăvârşirii integrării europene a României. Guvernarea PNL din anul centenarului marii uniri, realizarea proiectelor PNL-Iohannis va trebui cel mai frumos omagiu pe care îl putem aduce partidului istoric al Brătienilor”, a declarat Blaga, în discursul susţinut la Opera Română.

El a arătat că liberalii sunt în plină construcţie a unui mare PNL şi nimic nu îi va opri să ducă la bun sfârşit acest lucru, adăugând că aniversarea a 140 de la înfiinţarea PNL este unică în istoria democraţiei româneşti.

“140 de ani de la înfiinţarea partidului impune respect, ne bucură, ne mobilizează şi ne obligă deopotrivă. (…) Povestea celor 140 de ani de liberalism românesc oferă coincidenţe şi similitudini tulburătoare în raport cu prezentul. Lectura istoriei în această privinţă ne risipeşte norii şi ne deschide calea”, a susţinut Blaga.

“După 140 de ani, în alt context istoric ne aflăm tot în contextul unei fuziuni la finalul căreia va rezulta cel mai mare partid din ultimii 25 de ani şi cred eu un partid comparabil ca forţă şi viziune cu gloriosul partid al Brătienilor. Astăzi (…) se pregăteşte să realizeze la guvernare un proiect de ţară ambiţios şi de substanţă, este vorba de integrarea deplină a României în UE”, a mai spus el.

Cele mai citite

Aproape jumătate din angajați sunt nemulţumiţi şi foarte nemulţumiţi de actualul loc de muncă

Aproape 41% dintre angajaţi sunt nemulţumiţi şi foarte nemulţumiţi de actualul loc de muncă, salariul, relaţia cu managerul şi lipsa recunoaşterii profesionale fiind principalele...

Ovidiu Hațegan își pune cenușă în cap după gafa comisă în meciul Dinamo – Poli Iași: „Am greșit, n-am realizat gravitatea impactului”

Arbitrul Ovidiu Hațegan a explicat decizia luată în minutul 29 al partidei Dinamo 1948 – Politehnica Iaşi, disputată duminică, 14 aprilie, pe stadionul din...

Vești bune despre economie. S&P reconfirmă ratingul suveran al României și perspectiva stabilă

Agenţia de rating S&P a reconfirmat, în data de 12 aprilie, ratingul aferent datoriei guvernamentale a României la BBB-/A3 pentru datoria pe termen lung...
Ultima oră
Pe aceeași temă