6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăTechVasile Dîncu susține că în acest moment nu este în competiție cu...

Vasile Dîncu susține că în acest moment nu este în competiție cu premierul Cioloș

Vicepremierul Vasile Dîncu a declarat, miercuri, că în acest moment, din punctul său de vedere, nu există o competiție între el și premierul Dacian Cioloș, adăugând că nu face parte din proiectul politic al PSD, informează Agerpres.

“Avem un parteneriat (cu Dacian Cioloș—n.r) pe care le-am pus în practică cu această guvernare, cu rezultatele pe care le-am obținut, un parteneriat pentru dezvoltarea României. (…) Am stabilit la început că vom lucra în parteneriat pentru a asigura stabilitatea guvernului acesta, pentru a face câteva programe pe care le putem face într-un an de zile. (…) Am stabilit, de asemenea, că nu vom face politică până la finalul acestui mandat, că nu ne vom implica în bătălia politică, că nu o să candidăm până la finalul acestui mandat și că la finalul acestui mandat vom stabili ce vom face fiecare în continuare, în funcție de proiectele lui. În principiu, ambii avem proiecte științifice, profesionale, după această perioadă. Nu știm ce ne va oferi viața. În acest moment nu există o competiție între mine și Dacian Cioloș, din punctul meu de vedere”, a precizat Dîncu, la Realitatea Tv.

El a spus că nu se plasează pe partea dreaptă, din punct de vedere ideologic, adăugând că nici nu face parte din proiectul politic al PSD, în acest moment.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă