12.7 C
București
luni, 22 aprilie 2024
AcasăTechVictor Ponta, ironic la adresa lui Dragnea, după ce a postat fotografii...

Victor Ponta, ironic la adresa lui Dragnea, după ce a postat fotografii cu Sorin Grindeanu la pescuit: Sper ca premierul să fie deștept și să își pună o vestă solidă de salvare. Văd valuri mari, găuri multe și un cârmaci precupat de aruncarea celorlalți peste bord. Reacția șefului PSD

Fostul premier Victor Ponta l-a ironizat pe șeful PSD, Liviu Dragnea, într-un mesaj pe pagina sa de Facebook, după ce liderul social-democrat a postat o serie de fotografii cu șeful Executivului, Sorin Grindeanu, dintr-o excursie la pescuit.

Astfel, Victor Ponta a povestit că a avut parte de un episod similar în septembrie 2012.

„În această săptămână atât de plină cu aventuri <<pescărești>>, mi-am adus aminte de un episod din septembrie 2012, de la Murighiol din Deltă. Atunci am avut un weekend extrem de încărcat: stabilirea candidaților la alegerile parlamentare din decembrie 2012 . În plus am adoptat toți o <<declarație oficială de solidarizare cu Liviu Dragnea>>. Știu că acum sună comic dar așa a fost!  Am fost atunci în <<barca USL>> cinci oameni (ca în faimoasa comedie <<Operațiunea Monstru>>): Crin Antonescu, Victor Ponta, Gabriel Oprea, Daniel Constantin și, cu voia dvs., ultimul pe listă, <<camaradul și prietenul>> Liviu Dragnea!”, precizează Victor Ponta.

Fostul premier scrie că, patru ani mai târziu, în barcă a rămas „cel mai rezistent” – cel pentru care „își asumau și proclamau toți solidaritatea”.

„Au trecut de atunci ceva mai mult de patru ani. Continuarea o știți: întâi a sărit în apă Crin, după aceea am fost eu  <<împins>> mai discret, apoi a urmat aruncarea brutală peste bord a lui Gabi și acum ejectarea, cu tot cu băncuță, a lui Daniel! Tristă poveste. Important e că în barcă a rămas unul singur, cel mai rezistent dintre noi toți – cel pentru care ne asumam și proclamam toți atunci <<solidaritatea>>!!!”, a continuat el.


Citește și:  Sorin Grindeanu, despre excursia la pescuit cu șeful PSD: Ca pescar începător, am înţeles că stau foarte bine. Eu pot să-l învăţ să schieze pe domnul Dragnea. Înţeleg că nu stă foarte bine în acest domeniu 

Premierul Sorin Grindeanu a făcut, luni, precizări referitoare la excursia la pescuit pe care a făcut-o împreună cu șeful PSD, Liviu Dragnea. În acest context, el a precizat că nu a mai pescuit înainte, dar că, în schimb, îl poate învăța pe liderul social-democrat să schieze.


Astfel, Victor Ponta l-a sfătuit pe premierul Grindeanu „să fie deștept și să își pună urgent o vestă solidă de salvare”.

„Ieri am văzut fotografii cu premierul Grindeanu stând în picioare în barcă alături de <<camaradul și prietenul>> Liviu. Sper să fie deștept și să își pună urgent o vestă solidă de salvare pe el. Istoria se repetă pentru cei care nu învață din experiențele trecutului. Dincolo de aceste <<povești pescărești>>, cel mai important lucru pentru noi toți e să nu se scufunde <<barca>>! Văd valuri mari, găuri multe și un <<cârmaci>> care e mai preocupat de aruncarea celorlați peste bord decât de ajungerea în siguranță la mal! Eu mă descurc foarte bine să înot, chiar și contra curentului! Așa că sunt pregătit să salvez cât pot de mulți pasageri căzuți (sau aruncați) din barcă!”, conchide Victor Ponta.

Reacția șefului PSD

Liviu Dragnea a precizat, luni după-amiază, că nu va comenta afirmațiile lui Victor Ponta. Întrebat de jurnaliști ce crede despre afirmațiile fostului premier, șeful PSD a afirmat: „Nu răspund în niciun fel. Deja nu mai e deranjant (…). Eu știu că am avut un weekend bun cu premierul Grindeanu. Despre barcă, cred că nu este în măsură să vorbească”.

Întrebat dacă mai ține legătura că Victor Ponta, Liviu Dragnea a răspuns: „Nu am mai discutat cu dl. Ponta”.

Duminică, șeful PSD a postat, pe Facebook, mai multe fotografii, însoțite de un mesaj în care explică cum l-a învățat pe Sorin Grindeanu să pescuiască.

„În acest sfârşit de săptămână, l-am învăţat pe Sorin să pescuiască. Marea ruptură între Parlament şi Guvern a avut loc: eu am prins 17 ştiuci şi el 9. Eu cred că e foarte bine pentru un începător care nu pusese niciodată mâna pe o lansetă! La vâsle, un ecologist: Marcel Ciolacu", a scris șeful PSD, Liviu Dragnea, pe Facebook.



 

Cele mai citite

Se deschide cel mai mare mall din Capitală. Se fac angajări

Se pregătește deschiderea celui mai mare mall din Capitală și vor fi angajați sute de oameni. Militari Shopping se va transforma în cel mai...

Patru din zece români consumă alimente pe bază de plante (studiu)

Aproape o treime dintre români (31%) consumă carne zilnic, în timp ce patru din zece persoane (39%) se orientează spre alternative pe bază de...

Ana Blandiana a lucrat pe șantier, ca ucenic de zidar

Cunoscuta poetă Ana Blandiana a rememorat câteva momente complicate din biografia ei, mărturisind și că, într-o anumită perioadă, a lucrat pe șantier, ca ucenic...
Ultima oră
Pe aceeași temă