8.8 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăTechVictor Ponta, nou atac la adresa lui Liviu Dragnea: PSD este condus...

Victor Ponta, nou atac la adresa lui Liviu Dragnea: PSD este condus greșit. Nu vreau să rup partidul

Fostul premier al României, deputatul Victor Ponta, susține că Partidul Social Democrat este condus greșit și că se află aproape de prăpastie, potrivit Agerpres.

„Am vorbit cu ei, i-am salutat, sunt colegii mei. Eu nu am nicio supărare cu vreun parlamentar. Eu nu vreau să rup PSD-ul, eu vreau să vorbesc liber din afara PSD, iar PSD-iștii la un moment dat, cu un metru înainte de prăpastie, să îl debarce pe Dragnea și să frâneze mașina PSD care este în prăpastie", a afirmat Victor Ponta, la Parlament.

În opinia sa, în prezent, PSD este condus în mod greșit.

„Eu cred că PSD este condus greșit în acest moment, și PNL este condus greșit, este o catastrofă, dar până la urmă este în Opoziție, nu ne afectează cu nimic, este treaba lor. PSD însă, care este condus greșit când este la guvernare, ne afectează pe toți, că mâine o să vă faceți toți plinul la mașină sau dacă aveți o firmă o să vă duceți să spuneți cum splituiesc TVA. (…) Este păcat pentru că oamenii care au votat PSD și cei care urăsc PSD au apreciat lucrurile bune făcute în guvernarea trecută, greșelile le-au sancționat, dar de ce să le stricăm când economia a mers bine? Altele au mers prost și pe acelea nu le îndreptăm", a mai spus Victor Ponta.

Cele mai citite

Dan Podaru candidează din partea PER la funcția de primar al sectorului 1

Fostul consilier local Dan Podaru va fi candidatul Partidului Ecologist Român pentru funcția de primar al sectorului 1, după ce formațiunea sa politică, Alianța...

Trei avioane F-16 cumpărate din Norvegia au ajuns în România

Trei aeronave F-16 Fighting Falcon achiziţionate de România de la Regatul Norvegiei au aterizat, astăzi, la Baza 71 Aeriană "General Emanoil Ionescu" de la...

Taylor Swift, atac la adresa lui Kim Kardashian? “thanK you aIMee”

Swift, în vârstă de 34 de ani, și-a surprins fanii în primele ore ale zilei de 19 aprilie, după ce a lansat un album...
Ultima oră
Pe aceeași temă