19.9 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăTechVictor Ponta: Nu poți să guvernezi țara cu Predoiu

Victor Ponta: Nu poți să guvernezi țara cu Predoiu

Premierul Victor Ponta a declarat că președintele Klaus Iohannis nu ar avea pe cine să numească prim-ministru de la PNL, întrucât cu Cătălin Predoiu, cel propus de liberali pentru această funcție, nu se poate guverna. 

”Nu poți să guvernezi țara cu Predoiu, pentru propagandă o fi bun. A uitat lumea cum au guvernat?”, a spus Ponta la Antena 3. 

Citește și: Ponta, nouă declarație despre demisie

Totodată, premierul a reiterat faptul că actualul Guvern va rezista atât timp cât are sprijinul Coaliției. Ponta a povestit că a vrut să plece din fruntea Executivului din motive personale, dar că a fost rugat să mai rămână pentru că își face treaba bine. 

”Nu știu să zic cât va rezista Guvernul, nu sunt prezicător. Atât timp cât coaliția actuală mă sprijină. Niciun momemnt mai mult. Nu m-am dus eu la Dragnea și le-am zis țineți-mă prim-ministru, dimpotrivă. Eu m-am dus la ei și le-am zis că dacă tot am plecat de la partid, poate e mai bine să plec și de la Guvern. Să discutăm, să punem un prim-ministru de la noi. Am vrut să plec din motive personale. Dacă ei iau decizia, nu e nicio supărare. Dar ei au insistat să rămân”, a subliniat Victor Ponta. 

Citește și: Victor Ponta: Bănuiesc că viitorul șef al ANAF e Blejnar

Cele mai citite

Modificări de trasee în acest weekend, în timpul desfășurării evenimentului „Bucharest Street Food Festival – Spring Edition”

Cu ocazia organizării evenimentului „Bucharest Street Food Festival – Spring Edition”, în zilele de 27.04.2024 (sâmbătă) și 28.04.2024 (duminică), între orele 09:00 – 22:00, circulația rutieră va fi restricţionată pe Șos....

Serviciile secrete americane au tras concluzia în cazul Alexei Navalnîi

Serviciile secrete americane au stabilit că președintele rus Vladimir Putin probabil nu a ordonat uciderea politicianului de opoziție Alexei Navalnîi, scrie Reuters. Navalnîi a murit...

Măsurile și condițiile pentru votul cu urna specială la europarlamentare și locale

Biroul Electoral Central (BEC) a stabilit măsurile pentru exercitarea dreptului de vot prin intermediul urnei speciale la alegerile din data de 9 iunie, menţionând,...
Ultima oră
Pe aceeași temă