13.1 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăTechVictor Ponta, prima vizită la sediul PSD, după demisia din Guvern. Despre...

Victor Ponta, prima vizită la sediul PSD, după demisia din Guvern. Despre ce a discutat cu Liviu Dragnea

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea şi fostul premier, Victor Ponta, au avut, luni, o întrevedere, la sediul PSD,  în cadrul căreia cei doi au discutat despre activitatea partidului în cele două campanii electorale, informează Mediafax.

La încheierea întâlnirii, Liviu Dragnea a precizat că Victor Ponta “nu pleacă din PSD şi nici nu îşi face alt partid”. El a mai precizat că fostul premier nu îşi doreşte să candideze la Primăria Captalei.

Totodată, liderul PSD a spus că Ponta “va sprijini partidul, în perioadele în care este în ţară” şi, mai mult de atât, va candida pe listele PSD, pentru Parlament.

Dragnea a mai spus că Ponta va candida pe listele PSD.

Înainte de întâlnirea cu fostul lider PSD, Dragnea a spus că a venit cu “gânduri bune”, subliniind că fostul premier poate ajuta foarte mult partidul în cele două campanii electorale din acest an şi are nevoie de expertiza sa politică.

“E un an important în care toţi avem de muncă şi Victor poate ajuta foarte mult partidul în cele două campanii electorale”, a declarat Liviu Dragnea.

Fostul premier nu a dorit să facă declaraţii înaintea întâlnirii de la sediul PSD.

Întâlnirea de luni marchează prima vizită a lui Victor Ponta la sediul PSD din ultimele luni, acesta evitând apariţiile publice după demisia din Guvern. Dragnea a reiterat că a avut, de la începutul anului, mai multe discuţii cu Ponta pe tema viitorului său în partid.

Cele mai citite

Israelul, atac cu rachete asupra Iranului

Israelul a lansat un atac asupra Iranului ca răzbunare pentru atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul săptămânii trecute, a declarat ABC News...

Diversitatea ochelarilor: opțiuni remarcabile care îți atrag atenția

În căutarea perechii perfecte de ochelari, oamenii descoperă o gamă largă de opțiuni care depășesc simpla corectare a vederii. Dincolo de funcționalitatea lor esențială,...

Liniile STB care duc la Arena Națională, modificate cu ocazia partidei FCSB – Rapid

În această sâmbătă, liniile 86, 90 și 143 vor funcționa pe trasee temporar modificate, informează Societatea de Transport București (STB). “Cu ocazia organizării meciului de...
Ultima oră
Pe aceeași temă