19.6 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăTechVictor Ponta crede că Tudose îl va da jos pe Dragnea de...

Victor Ponta crede că Tudose îl va da jos pe Dragnea de la conducerea PSD

Fostul premier al României, deputatul Victor Ponta, consideră că șeful Executivului, Mihai Tudose, va prelua conducerea PSD,  potrivit unui interviu acordat HotNews.ro.

Întrebat dacă consideră că Mihai Tudose îi va lua locul lui Dragnea, Victor Ponta a răspuns: „Cred că i-l va lua”.

„(Mă bazez – n.r) pe cunoștințele mele destul de aprofundate, comparabile cu ale dumneavoastră, asupra sistemului care funcționează în PSD. În acest moment, Liviu Dragnea deține un instrument extrem de important în PSD, și anume Ministerul Dezvoltării Regionale, cu doamna Sevil Shhaideh”, a spus Victor Ponta.

El a mai spus că șeful PSD „i-a umilit pe parlamentari”.

„I-a umilit atât de tare pe parlamentari, știți că a zis că-l dăm jos pe Grindeanu că e omul serviciilor. Și-acum Grindeanu nu mai e omul serviciilor. E din nou om bun, dacă s-a împăcat cu Dragnea. Și i-a pus într-o situație atât de cumplită, încât e greu să-i pună a două oara”, a mai spus Victor Ponta.

În opinia sa, Tudose ar fi mai eficient decât Grindeanu în a se proteja în Parlament.



Premierul Mihai Tudose a negat, joi seara, că ar exista tensiuni între el și șeful PSD, Liviu Dragnea.

Într-un interviu acordat Digi24, șeful Executivului a fost întrebat ce părere are despre afirmațiile potrivit cărora ar fi în „subordinea" lui Liviu Dragnea.

„Dumnezeule, staţi să ne înţelegem. Guvernul este Guvern politic. Este evident că Guvernul este în subordinea partidului. Eu sunt vicepreşedinte la partid, el este preşedinte. Cum adică suntem în subordine? Da. Şi, dacă vreţi, ca şi Parlament, relaţia parlament – guvuvern, Parlamentul reprezintă Legislativul, iar Guvernul Executivul. Noi facem ce spun ei", a spus premierul Tudose.

Pe aceeași temă:

Cele mai citite

Casa Albă a reprogramat întâlnirea anulată de Netanyahu de la Washington

Decizia vine în contextul în care Karine Jean-Pierre, secretarul de presă al Casei Albe, a anunţat că premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, a revenit asupra...

Premierul Ciolacu anunță că programul supermarketurilor NU se modifică în weekend

Supermarketurile nu se închid în weekend și nici nu vor avea program modificat. Premierul Marcel Ciolacu anunță că nu este benefică această măsură. „Vreau să...

Pentagonul va aloca 20 de miliarde de dolari pentru a dezvolta avionul de luptă NGAD

Forţele Aeriene ale SUA alocă aproape 20 de miliarde de dolari pentru a dezvolta avionul de luptă NGAD (Next Generation Air Dominance), înlocuitorul pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă